Den nytillträdda sportchefen slutar efter säsongen.

Idag rapporterar alla pålitliga medier att Liverpool sportchef Julian Ward har bestämt sig för att sluta efter säsongen. Ward var en internrektyrering som tog över sportchefsposten från Michael Edwards så sent som förra sommaren, vilket gör att dagens besked kommer som en stor överraskning.

Kommunikationen från klubben är att Ward kommer fortsätta på posten till maj och därefter ta ett break från fotbollen. 41 år gammal är Ward ingen veteran i sammanhanget, men personliga skäl uppges ligga bakom beslutet.

Det innebär att Ward endast var sportchef under ett transferfönster i Liverpool – sommaren 2022 – vilket många menar var ett stort misslyckande. I synnerhet mittäfltet behövde förstärkas men i slutändan landade LFC bara den skadedrabbade Arthur, som till råga på allt dragit på sig en långvarig skada sedan ankomsten.

1 kommentar
  1. Vad är det som händer i klubben? Vet dom något som ingen annan vet, tex att FSG ligger i långt gångna förhandlingar med en diktaturstat? Jag blir mer och mer nervös för att så är fallet.

Kommentarer är stängda.