Under lunchtid släpptes hela Premier League-schemat för säsongen 18/19 och det står nu klart att Liverpool inleder hemma på Anfield mot West Ham den 11:e augusti.

”The Reds” har faktiskt inte inlett säsongen på hemmaplan sedan säsongen 14/15 då man mötte Southampton och tog en 2-1 seger efter Daniel Sturridge nätat i den 79:e minuten. I motståndarlaget fanns bland annat Nathaniel Clyne som faktiskt blev Saints enda målskytt. Bara en sån sak.

Tittar man efter andra höjdpunkter som sticker ut är det framförallt mötena i december som kittlar lite extra. Där blir det både blir Merseysidederby och möte med Manchester United några veckor senare. Båda på Anfield.

* * *

Bara 58 dagar, eller drygt 8 veckor kvar till premiären!

1 kommentar
  1. Tuffa matcher direkt efter CL-spel, vilket jag hoppas får Klopp att vakna till nu på marknaden. Vårt facit efter CL-spel förra säsongen var katastrof, detta på grund av vår tunna trupp där vi blev tvungna att spela gubbar som knappt sett dagsljus. Och oftast även ur position. Om vi nu ska utmana City på allvar den kommande säsongen behöver vi i stort sett två nästan lika bra startelvor. City är så klart svåra att jämföra med då de har en bottenlös kista, men de har två elvor som båda skulle hamna topp 4 om det var två lag.

    Annars som vanligt, ofta toppmatcher tätt inpå varandra. Hyfsad bra start och hyfsad lätt avslutning.

Kommentarer är stängda.