______________

Officiellt bekräftade övergångar:

– Walter Gargano från Napoli till Inter (ettårslån).
– Alvaro Pereira från Porto till Inter.
– Cesar Azpilicueta från Marseille till Chelsea.
– Matt Jarvis från Wolves till West Ham.
– Steven Fletcher från Wolves till Sunderland.
– Georg Margreitter från Austria Wien till Wolves.
– Moussa Konate från Maccabi Tel Aviv till Krasnodar.
– Tommy Smith från QPR till Cardiff City.
– Christian Poulsen från Evian till Ajax.
– Fredrik Ljungberg lägger av.

* * *

Liverpool vill gärna värva Daniel Sturridge, men problemet är att man saknar ekonomiska resurser att genomföra värvningen. Nuri Sahin är på väg att lånas in, samtidigt som man även vill ha Dorus de Vries och Clint Dempsey. Liverpool har gjort Jay Spearing, Charlie Adam och Jordan Henderson tillgängliga på transfermarknaden, men ingen klubb vill köpa dessa för de summor som LFC begär. Manchester City är också intresserade av Sturridge (The Daily Mail).

* * *

Bolton vill ha Jay Spearing. De har erbjudit sig att låna honom under ett år eller omedelbart köpa loss för £2 miljoner. Liverpool värderar honom dock till £3 miljoner (The Liverpool Echo).

* * *

Inter visar intresse för Gaston Ramirez. Uruguayanen kan bli aktuell på allvar om antingen Ricky Alvarez eller Coutinho lämnar Inter. Inter vill egentligen behålla Coutinho, som är intressant för Udinese, men de skulle sälja om de kunde signa Ramirez som ersättare. Samtidigt är Inter beredda att sälja Alvarez om rätt bud kommer. Inter är villiga att betala £8,7 miljoner + ytterligare £2,4 miljoner i bonusar för Ramirez (GOAL.com).

* * *

Malagas mittfältstalang Isco är ett intressant namn för Tottenham (The London Evening Standard).

* * *

Sunderland pratar med Manchester Citys Adam Johnson (Skysports.com).