Sevilla ser ut att tappa Diego Perotti, som värderas till £13 miljoner. Både Liverpool och Spurs visar intresse för argentinaren. En spelare som Sevilla vill köpa är Arsenals Denilson, som även är intressant för AS Roma (The People).

Manchester City är beredda att agera snabbt för att signa Gary Cahill och Alexis Sanchez. Idag kommer Roberto Mancini att åka till Italien för att kolla på Sanchez – och försöka göra helt klart med honom. Chilenaren är den spelaren som City prioriterar allra högst, men Udinese vill inte sälja honom billigt och hoppas kunna iscensätta en auktion, då Inter och Manchester United också är intresserade. Angående Cahill, vill Bolton ha omkring £20 miljoner för engelsmannen, City hoppas kunna rekrytera Cahill genom att kasta in spelare i budet – närmare bestämt Dedryck Boyata och Craig Bellamy, som bägge är av intresse för Owen Coyle. Cahill skulle föredra att stanna i trakterna i norra England, trots intresse från Spurs och Aston Villa. Liverpool är också intresserade, men prislappen kan vara för hög för LFC (The People).

Sunderlands ledning har bestämt sig för att backa upp Steve Bruce på transfermarknaden. Detta kommer de att göra genom att finansiera hela sex värvningar. Bruce visar intresse för Charles N’Zogbia, Maynor Figueroa, Kevin Gameiro, Michael Owen och Jay Bothroyd. Det gäller dock att Bruce får ordning på Sunderland så fort som möjligt – annars kan han bli ersatt av Martin O’Neill (The People).

Tottenham är beredda att sälja Rafael van der Vaart, trots holländarens storspel under säsongen. Om Spurs mottar rätt bud kommer van der Vaart att säljas – såvida Harry Redknapp vet vem han kan införskaffa som ersättare. Anledningen till detta är att Redknapp känner att 28-åringens orörlighet begränsar hans taktiska alternativ (The People).

Everton vill ha £2 miljoner för att släppa Yakubu till Leicester (The People).

Chelsea visar intresse för Fenerbahces högerback Gökhan Gönül, som möjligtvis kan säljas för bud över £10 miljoner. Tanken är i så fall att Gönül ska ersätta Jose Bosingwa (The People).

* * *

Real Madrid visar stort intresse för Didier Drogba, som trots sin höga ålder skulle kunna kosta så pass mycket som £10 miljoner att köpa loss från Chelsea. Marseille, Manchester City och Spurs visar också intresse för ivorianen (The Daily Star).

Watford hoppas att Ashley Young flyttar i sommar, eftersom de skulle få  motta en så kallad ”sell-on fee” på 9%. Dessa villkor förhandlades fram när Aston Villa köpte Young av just Watford. Young vill helst flytta till Manchester United, men Liverpool och Spurs är också intresserade (The Mirror).

Birmingham vill signa Joey Barton. Samtidigt visar Sunderland och Newcastle intresse för Sebastian Larsson (The Mirror).

Jose Mourinho vill hämta Frank Lampard till Real Madrid. Portugisen överväger att använda Kaka som bete i en affär (The Mirror).

Chelsea förhandlar med Ajax om Christian Eriksen och Gregory van der Wiel. Högerbacken van der Wiel är även intressant för Bayern München, men föredrar en flytt till England. Eriksen är dock osäker på om han är mogen att flytta till Premier League (The Mirror).

Arsenal är mycket intresserade av Dortmunds talang Mario Götze. 18-åringen vore en perfekt förstärkning, särskilt då Samir Nasri kan vara på väg bort från klubben. Nasris kontrakt går ut sommaren 2012 och Wenger skulle hellre sälja honom i sommar än tappa gratis ett år senare. Det öppnar för en försäljning på omkring £15 miljoner – troligtvis till Inter. Wenger är även intresserad av Phil Jones, men där stöter han på hård konkurrens i form av både Liverpool och Manchester United. Blackburn vill ha omkring £15 miljoner för Jones (The Mirror).

* * *

Barcelona ligger närmast till hands för Alexis Sanchez. Klubben träffade nyligen chilenarens agent (Gazzetta dello Sport).

WBA och Sunderland visar intresse för Sporting Lissabons Simon Vukcevic (The Express & Star).

Tranzonspor visar intresse för Ajax anfallare Mounir El Hamdaoui (Milliyet).

Ajax har informerat Manchester United om att det krävs £15 miljoner för att köpa målvakten Maarten Stekelenburg (The Mirror).

Manchester United och Inter är överens om villkoren för Wesley Sneijders övergång. Det enda som återstår för att en affär ska kunna genomföras är att Uniteds ägare ger klartecken (The Daily Mail).

* * *

Karim Benzema kommer att lämna Real Madrid i sommar. Arsenal är en potentiell ny klubbadress för anfallaren (La Sexta).