Idag har de engelska tidningarna valt lite olika spår i sina artiklar.

* * *

The Daily Star:

Peter Crouch är en av fem-sex spelare som Roy Hodgson vill rekrytera i januari.

Hodgsons prioritet nummer ett är en anfallare, och där återfinns både Carlton Cole och Crouch högt på listan, då managern föredrar en engelsk targetman. Deras prislappar uppges ligga på omkring £10 miljoner per spelare.

En annan spelare som tidningen hävdar är aktuell är den formstarka mittfältaren Chris Brunt. Nordirländaren skulle gå på omkring £8 miljoner att köpa loss från WBA, och Hodgson gillar främst hans kreativitet och målfarlighet.

Hodgson säger att Liverpool vill värva 5-6 spelare, men att han inte avslöjar på vilka positioner, utöver i anfallet.

* * *

The People:

Roy Hodgson planerar att buda £9 miljoner på Wigans Charles N’Zogbia.

Den flyfotade yttermittfältaren har varit i finfin form den här säsongen – precis som föregående säsong – och har dessutom fått chansen i franska landslaget.

Hodgson och Kenny Dalglish spanade in N’Zogbia i Wigans match mot Bolton förra veckan. De blev tillräckligt imponerade av fransmannen för att skicka tre av klubbens främsta scouter – inklusive Eduardo Macia – för att spana in honom i veckans CC-match, men dessvärre gjorde han bara ett kort inhopp i matchen.

Wigan kan vara beredda att sälja, speciellt eftersom spelaren själv vill flytta till en toppklubb, och Marseille visar också intresse.

Hodgson hoppas kunna genomföra en affär i januari och en snabb yttermittfältare är någonting som han vill ha. Detta saknar Liverpool i dagsläget och Ryan Babel ser ut att säljas för att göra plats åt ett nyförvärv.