Enligt Sky Sports News är det konsortium som leds av Yahya Kirdi så pass nära att köpa Liverpool att de förväntar sig att skriva det första kontraktet innan helgens ligapremiär mot Arsenal.

Konsortiet består av affärsmän från mellanöstern. De kommer att betala av Liverpools skuld samt bygga en ny arena.

The Sahara Group från Indien har gått ut och sagt att de inte är intresserade av Liverpool i dagsläget – däremot är Kenny Huang fortfarande med i ekvationen.

Hicks och Gillett är dock inte vänligt inställda gentemot Huang, eftersom kinesen inte vill ge dem någon vinst överhuvudtaget.

* * *

Annat nytt på ägarfronten är att Huang har kontaktat  SpiritOfShankly och ShareLiverpoolFC. Huang vill träffa representanter från båda organisationerna.

7 kommentarer
 1. Har du uppfattat vad det är som Huang har kontaktat SOS och Share Liverpool angående?

  Sen börjar det kännas alltmer uppenbart att Kirdi är uppbackad av Hicks och Gillett för att ge dem förtjänst.

 2. Hmm, dom vill att fansen ska ha en del av klubben?
  Ingen tokig idé om det skulle fungera ungefär som hos Barcelona.

  Nej, om jag var Huang så skulle jag inte gå på det. Jag tror inte att Huang helt plötsligt skulle få reda på att hans bud inte var bra nog. Han får nog kontinuerligt information ifrån Broughton.

  • Alltså, vi vet inte så mycket om Huang heller. Det enda som verkar klart kring honom är att han har en fantastisk PR-maskin. Massa pengar på nya spelare, möte med fans osv är precis vad alla vill höra.

 3. Ja, verkligen. Redan när hans namn kom upp första gången så diskuterade vi att han är en väldigt skicklig PR-maskin. Samtidigt så gör han allt som de förra ägarna inte gjorde och han verkar ha stöd ifrån många inflytelserika personer från Redandwhitekop etc.

  Det förvånar mig att Kirdi försöker locka oss Liverpool-supporters/Liverpool-invånare med solenergi-system och 5 stjärniga hotell. Om han var smart och kände klubbens supportar så skulle han ju givetvis veta att nya arenan och spelarförstärkningar är mycket viktigare än 1000 solenergi-system och massa lyxiga hotell. Väldigt amerikansk strategi förövrigt, locka med lyx.

 4. Huangs plan känns betydligt mer långsiktig och när man kollar upp de tidigare affärer osv han gjort så är även de långsiktiga och som jag fattat det som så räknar han inte med att försöka åka klubbens värde och sälja efter några år som Humle och Dumle trodde att det gick att göra.

  Sen som jag skrivit tidigare så är marknaden i Asien enorm och vi måste skynda oss att etablera oss där och det tror jag Broughton, Purslow och Ayre inser.

  YNWA!

 5. Ge oss Huang och låt Humle och Dumle gå härifrån tomhänta!

Kommentarer är stängda.