Enligt The Northern Echo ser Brad Jones ut att skriva på för Liverpool inom de närmaste dagarna. Liverpools första bud förkastades av Middlesbrough, men sedan fortsatte förhandlingarna, och det hela mynnade ut i att Boro accepterar att Jones tid i klubben är över. Jones uppges ha rensat ut sitt skåp i Boros träningsanläggning och endast detaljer återstår innan målvakten blir helt klar för Liverpool.

Samtidigt skriver ESPN Soccernet att Liverpool visar intresse för Carlton Cole, men att man har blivit avskräckta av West Hams krav på £15 miljoner i övergångssumma. Cole uppges ha nobbat en flytt till Stoke, men däremot skulle han gärna flytta till Liverpool, som har antytt att man kan vara beredda att buda på Cole om en ”takeover” sker innan transferfönstret stänger.

Vidare rapporterar Corriere dello Sport att Emiliano Insuas flytt till Genoa kan ha kollapsat på grund av att argentinaren kräver 2 miljoner euro om året. Surprise, surprise…

3 kommentarer
  1. Spirit of Shankly uppger på sin hemsida att de blivit kontaktade av Kenny Huang. Med tanke på att det lär vara sant (har svårt att tänka mig att de skulle ljuga hursomhelst) kan det kanske vara värt att nämna det i ett inlägg.

  2. Inte långt kvar till liga premiären, hoppas hodgson får igenom övergångarna snart…

Kommentarer är stängda.