Veteranen kommer att fortsätta spela, trots en allvarlig skada.

Martin Skrtel har hunnit bli 36 år gammal. Sedan ett par år tillbaka har han spelat för İstanbul Başakşehir, som bland annat slog Manchester United i CL-gruppspelet tidigare den här säsongen.

För en tid sedan skadades Skrtel allvarligt i en ligamatch mot Kasimpasa. Skadan kommer hålla honom borta resten av säsongen och mer därtill, vilket ledde till att han kom överens med İstanbul Başakşehir om att bryta kontraktet.

Skadan gjorde också att Daily Mail skrev en artikel om Skrtel och spekulerade om att slovaken troligtvis överväger att lägga av. Detta har dock förnekat av Skrtel själv på Instagram. Man kan minst sagt säga att Skrtel var tydlig i sin kommentar till Daily Mails artikel:

Det återstår att se vart Skrtel kommer att spela vidare. Det har tidigare ryktats om att Steven Gerrard har varit intresserad av att hämta in sin gamla lagkamrat till Glawgow Rangers, men det är oklart om det intresset fortfarande består. Skrtel har trots allt blivit lite äldre och råkat ut för en jobbig skada, samtidigt som Rangers går som tåget i Skottland.