På måndagskvällen lottades den fjärde och femte omgången i FA-cupen. Där fastställdes det att Liverpool kommer ställas mot Manchester United på bortaplan. Ett cupmöte som man inte lyckats vinna på cirka hundra år. Seriöst alltså, senaste vinsten i FA-cupen på Old Trafford kom den 12 februari 1921.

Samtidigt lottades det även fram att vinnaren i mötet kommer få spela mot West Ham (som vann sin match mot Stockport efter ett sent avgörande) eller Doncaster i den femte rundan. Så potentiellt ännu en Premier League-motståndare alltså.

Vad tror ni om Liverpools chanser framöver?

1 kommentar
  1. Känns som en av de tuffare lottningarna vi kunde få just nu, sett till hur spelschemat sett ut och till hur formen på United är just nu. Men samtidigt inspirerande, man kan inte ställa upp med ett juniorlag mot ett United. Tror att vi kommer att få se två väldigt rafflande matcher på kort tid där vi ska mäta oss med ”uppstickarna” United.

    Det man får hoppas är att detta kan bli väckarklockan som får oss att komma ur dvalan, för det har inte sett roligt ut sedan början av december… Under Klopps första säsonger så hamnade vi alltid i en formsvacka precis efter jul, tänker att detta kan vara nåt liknande. Men på grund av det hårda matchandet så har den kommit lite tidigare. Det som varit positivt tidigare säsonger är ju att vi efter formsvackan radat upp segrar, hoppas på liknande reaktion nu.

Kommentarer är stängda.