Liverpool dras med ett stort antal skador inför toppmatchen.

I en idealisk värld hade landslagsuppehållet inneburit flera comebacker efter rehabilitering och inga nya skador, men verkligheten blev en annan.

Enligt Paul Joyce på Times kommer Jordan Henderson troligtvis att missa Leicester-matchen på grund av en skada som han ådrog sig med engelska landslaget.

Dom King skriver att upp till nio spelare kan missa matchen. Även viss backuper har råkat ut för skador; Neco Williams, som är A-landslagsman för Wales, fick exempelvis en smäll mot Irland och spelade därför inte efterföljande landskamp mot Finland.

Rhys Williams, som varit med U21-landslagsuppdrag med England, har också blivit skadad. Wiliams skickades hem från landslagsuppdraget på grund av en höftskada, men den uppges inte vara allvarlig. Det kan öppna upp för Nat Phillips i backlinjen.

Högst troligt kommer de enda tillgängliga A-lagsspelarna att vara Roberto Firmino, Alisson Becker, Georginio Wijnaldum, Diogo Jota, Sadio Mané, Andy Robertson och Naby Keita. Då ska man ha i åtanke att brassarna nyligen har kommit hem från en lång flygresa från Sydamerika.

Dom King uppger att Fabinho och Thiago Alcantara är nära att göra comeback, men att Jürgen Klopp inte kommer att riskera någon av de innan de är hundra procent skadefria.

1 kommentar
 1. Vi kommer att få ställa upp med P12-laget, vi har ett titelvinnande lag på sjukbädden just nu…

  Känns som vi kommer ställa upp med detta laget:

  Alisson
  Milner, Phillips, Matip, Robertson/Tsamikas
  Keita, Wijnaldum, Shaqiri/Minamino/Jones
  Jota, Firmino, Mané

  Ska vår förlustsfria svit spricka på söndag? Vår bänk kommer knappast skrämma slag på motståndarna.

Kommentarer är stängda.