Flera offensiva spelare ryktas till Liverpool när Klopp är ute efter att fylla luckan som Sturridge kommer att lämna efter sig.

* * *

Lilles Nicolas Pepe är en av de mest eftertraktade unga spelarna i Europa. Nu visar Liverpool seriöst intresse för 23-årige Pepe. Klopp vill ta in ett till offensivt vapen i sommar, eftersom Sturridge lämnar (Le 10 Sport).

Lille är ute efter €70-80 miljoner för Pepe, men det är oklart om någon är beredd att betala så mycket för honom.

* * *

Liverpool har kontaktat Fiorentina angående Federico Chiesa. 21-åringen är en av Italiens absolut hetaste talanger och är intressant för en rad storklubbar, varav Liverpool är en (Gazzetta dello Sport).

* * *

Juventus är beredda att sälja Paulo Dybala i sommar. Tanken är att försäljningen ska inbringa pengar som finansierar en värvning av Chiesa, Joao Felix, Mauro Icardo eller Mohamed Salah (Tuttosport).

Liverpool är en av klubbarna som tidigare ryktats vara ute efter Dybala.

* * *

Eintracht Frankfurt har annonserat att de köper loss Juka Jovic från Benfica. Övergången är extremt väntad, då Jovic har gjort supersuccé, samtidigt som Frankfurt hade en klausul som innebar att de kunde köpa honom för blott €7 miljoner. Benfica kommer också få en viss procent av övergångssumman om Frankfurt säljer Jovic.

Jovic har sprutat in mål under säsongen och är en av de absolut hetaste unga anfallarna i Europa.

* * *

Kommer ni ihåg den brasilianska mittfältaren Allan, som ägs av Liverpool, men som varit utlånad till ett gäng klubbar under de senaste åren?

Nu säger Allan öppet att han gärna vill stanna i Fluminese, dit han är utlånad för tillfället (Globo Esporte).  

2 kommentarer
  1. Har spenderat några månader i florens och sett femtalet matcher med Fiorentina och fastnade direkt för chiesa. Snabb och bra teknik som kan spela på alla tre positioner i anfallet även om han håller sig mest på kanten. Vad jag imponeras mest är hans otroliga arbetskapacitet, pressar och löper non-stop i 90 minuters verkar inte finnas någon broms på grabben. Tror Chiesa har potentialen att utvecklas till något stort i framtiden och hans spelsätt är som gjort för att spela i Liverpool tröjan. Sen har väl inte italienare de bästa facitet i PL direkt.

    • Tack, mycket intressant. Låter som en Klopp-spelare.

Kommentarer är stängda.