Nästa säsongs matchställ presenteras alltid med pompa och ståt. Så även denna säsong när hemmatröjorna 19/20 presenterades av New Balance.

Det här året innehåller varje matchställ en signatur inskriven på insidan av nacken med Bob Paisleys signatur. Det är en hyllning till klubbens mest framgångsrika manager som på året skulle ha firat 100 år. En fin extratouch av klubben.

Samtidigt som lanseringen gick Liverpool även ut med att Alisson kommer byta nummer på ryggen och nästa säsong kommer spela i tröja nummer 1.

Spana in bilder och promotionvideos nedan och var gärna med i omröstningen hur snygga nästa säsongs tröjor är enligt dig.

https://www.instagram.com/p/BwY8gtyF87t/

* * *

Vad ger du för betyg till hemmamatchtröjorna 19/20?
2 kommentarer
 1. Gillar dom tunna vita ränderna. En throwback till ’82 som i mitt tycke är det snyggaste Liverpool haft. Har en hängande på väggen, sen har jag en som jag kan ha på mig.

  Jag hoppas verkligen NB matchar Nike eller Adidas så vi kan fortsätta få dessa fantastiska tröjor. Tycker inte Nike eller adidas gör snygga tröjor och om dom är snygga så finns det ett annat lag som har samma still i en annan färg.

  NB gör tröjorna specifikt för Liverpool. Om nu Nike eller Adidas tar över så hoppas jag Liverpool lägger in krav att tröjorna ska vara specialdesignade för dom och inte gjord på deras befintlig design för säsongen.

 2. Hoppas vi får Nike istället för NB.
  Otroligt mycket större kommersiellt, kändare, sen att vi får en bättre summa gör saken ännu bättre.

  Att LFC sätter kraven på hur tröjan ska se ut är en självklarhet, knappast att vilken sponsor vi har får eller fått fria tyglar.

  Att Nike-Adidas ser oss som nytt skyltfönster/partner visar hur mycket klubben växt.

  NB i all ära men när dessa knackar på dörren så är det bara tacka och bocka 🤛🏻

Kommentarer är stängda.