Liverpool uppges vara intresserade av två serbiska spelare.

Det ser som bekant inte ut att bli någon van Dijk i LFC – men den obligatoriska årliga plundringen av Southampton kan ändå komma att ske. Idag uppger nämligen Duncan Castles på The Times att Liverpool har uttryckt intresse för att signa Dušan Tadić, som ska ha en utköpsklausul på £13 miljoner i sitt kontrakt, vilket ju i så fall gör att Southampton inte kan förhindra en övergång oavsett hur sura de är på Liverpool.

Det andra serbiska ryktet hittar vi i Lazio. Efter de Vrij och Keita Baldé är det nu en ny Lazio-spelares tur att ryktas till Liverpool; det handlar om Sergej Milinković-Savić.

Det är den italienska journalisten Emanuele Giulianelli som via plattformen thesportreview.com skriver att Liverpool är väldigt intresserade av 22-årige Milinković-Savić. Enligt Giulianelli är LFC beredda att betala €28 miljoner i övergångssumma samt erbjuda spelaren ett femårskontrakt värt €3,5 miljoner om året. Det är dock oklart om Lazio är beredda att sälja sin guldklimp.

13 kommentarer
 1. Vet inget om Sergej Milinković-Savić, men det jag läst lite snabbt verkar väldigt lovande. Verkar vara en väldigt mångsidig mittfältare.

  OT: Grattis till Englands U20 och speciellt Ojo, Ejaria och Solanke som blev världsmästare i Sydkorea. Solanke blev t.o.m. vald till turneringens bästa spelare.
  Liverpool han gjort ett riktigt kap i Solanke.

  • Solanke verkar bättre än Mbappe – och något billigare..

  • Bättre än Mbappe? Vad bygger du det på? Mbappe gjorde 15 mål i Ligue 1 och 6 i Champions League. Solanke, 7 mål på 26 matcher i Eredivisie.

  • Fredrik – Det va dock när han va 17år i ett betydligt sämre lag.
   Men jag måste hålla med dig om att Mbappé får hållas som den bättre av dom två då man inte sett tillräckligt av Solanke på seniornivå.

   Men det måste ju sägas att dom två matcherna jag lyckades se av U20 VM så va han riktigt imponerande. Helt klart på en annan nivå än resten av spelarna i laget och motståndarna dom mötte.
   Anser att Solanke är redo att utmana om en plats i Liverpools A-lag.

   Om jag skulle välja mellan Solanke för £3m, eller vad det nu blir, mot Mbappé för £80m, så väljer jag Solanke alla dar i veckan.

 2. Tadic är jag inte ett dugg imponerad av, hoppas verkligen det är ett löst rykte. Han skulle inte peta nån på vårt mittfält i dagsläget eller knappt våra reserver heller.

  Efter att Van Dijk och Salah ryktena har lagt sig så har det varit väldigt tyst kring Liverpool. Hoppas det börjar dyka upp lite trevliga rykten snart igen, vill ju inte att det återigen blir att vi får nöja oss med plan C-värvningar.

  • BeIN sport rapporter att Salah kommer presenteras nästa vecka.

   Lazio har sagt till Liverpool att dom vill han £30m för De Vrij.

   Sen har L’Equipe rapporterat om att Liverpool och Klopp har varit i kontakt med Mbappés representerar.

  • Tycker tvärtom att Tadic skulle passs bra in i Klopp’s sätt att spela; bra fötter, djupledsspelare o suverän på att slå sin gubbe:-)

 3. …..ett ännu bättre alternativ hade dock Iheanacho från City varit
  ….o Gibbs från GUNNERS på backen!!

 4. Enligt Egyptiska och Italienska media så ska Liverpool och Roma vara väldigt nära att komma överens om en övergång för Salah som redan kommit överens med Liverpool om dom personliga villkoren.
  Dom säger att övergången ska offentliggöras inom några dagar.

  Vi alla håller väll tummarna att det stämmer. Skulle inte skada om Liverpool får en övergång klar för att få transferfönstrets boll i rullning.

  • Echo har inte bekräftat något om det som hävdas från andra länder men i sin Live uppdaterade sida så ger dom viss cred till det @LFCZA hävdar på Twitter. Att Roma måste sälja någon för att komma inom reglerna för FFP innan den 30 juni. Det är nog en av anledningarna till varför LFC inte verkar ivriga med att komma med nya bud.

   Echo skriver också att så som dom förstår det så har Liverpool endast lagt ett bud på £28m som nekades för två veckor sen. Och med tanke på att Salah ska vara ett huvudmål så låter det med Roma och FFP väldigt troligt. Liverpool skulle inte frysa förhandlingarna bara sådär om det inte fanns en anledning att försöka få Roma att svettas lite.

 5. Jag har kollat lite på unga vänsterbackar då det kan mycket väl vara det Liverpool söker. Det kan va så att planen är att fortsätta med Milner som den primära VB:n med en ung back-up.

  Josh Tymon från Hull har nämnts vara en som är intressant för LFC enligt ESPN.

  Toni Lato(Antonio Latorre) från Valencia verkar vara en riktigt lovande VB med en del erfarenhet redan som 19åring.

  Adrián Marín på lån från Villarreal hos CD Leganés. Va utanför truppen en hel del men är en väldigt fysisk spelare. Dock dålig inläggsfot av det lilla jag läst.

  Philipp Ochs från Hoffenheim. Spelade största delen i B-laget men fick 3 matcher i Bundesliga. Verkar vara en väldigt lovande spelare.

  Luca Pellegrini, en lovande spelare från Romas ungdomslag. Suttit på bänken vid ett par tillfällen i serie A men inget mer. En spelare som nog inte är redo för att vara back-up i PL på några år men ska tydligen vara väldigt lovande.

  Har ni några andra unga spelare som kanske kan eller borde vara intressanta för Liverpool på vänsterbackspositionen?

  • Det finns rätt många schyssta alternativ, särskilt om man kollar på de som är lite mer etablerade än de du nämner. Gaya, Willems, Targett och Tierney borde kunna vara intressanta. Robertson, Amavi, Ghoulam och Wendell är fortfarande hyfsat unga.

  • Jag tänkte lägga till Gaya och Tierney men gjorde inte det då jag kan inte tänka mig dom skulle vara nöjda med att vara reserv till en 31årig mittfältare. Om någon av dom du nämner skulle handlas in så anser jag att dom borde bli förstaval. Inget emot Milner eller att dom skulle automatiskt vara bättre än han, bara det att dom är så pass långt i sin utveckling att ordinarie speltid skulle krävas för att fortsätta deras utveckling på ett bra sätt. Annars finns det en stor risk att dom skulle stagnera.

Kommentarer är stängda.