Roy Hodgson har förnekat att Liverpool försöker göra sig av med Daniel Agger (Liverpools officiella hemsida).

Liverpool är beredda att buda £14 miljoner på Ashley Young. Hodgson och Comolli är beslutsamma om att signa Young, och är angelägna om att sno honom framför ögonen på Manchester United och Everton, som också är intresserade. Liverpool är dessutom beredda att matcha hans lönekrav på £75 000 i veckan (The Mirror).

Eljero Elia och dennes representanter är övertygade om att Liverpool kommer att värva yttermittfältaren om Ryan Babel säljs i januari. Tidigare var Wolfsburg favoriter till att rekrytera Elia, men detta har förändrats, då Liverpool visar stort intresse för honom. Allt hänger dock på en försäljning av Babel (Elf Voetbal).

Liverpool och Tottenham är intresserade av Sulley Muntari. Liverpool har frågat om man får låna mittfältaren resten av säsongen, men Inter skulle föredra att sälja honom för omkring 10 miljoner euro (La Gazzetta dello Sport).

10 kommentarer
 1. Muntari vore bra för Liverpool en stark defensiv mittfältare. Young en kvick ytter vore också tillförande i spelet.

 2. EDEN HAZARD, ELIA, JAVIER PASTORE, DZEKO, samt en bra mittback till nästa säsong så hade man vart överlycklig, ett av dessa namn i januari hade varit väldigt tillfredsställande. Även Mvila som ryktats till oss skulle vara en bra spelare, men inte riktigt det som är första prioritet, hade gärna sett leighton baines.

 3. Muntari in och Poulsen ut vore en schysst början på transferfönstret!

 4. Om jag inte minns fel så var Muntaris oförutsägbarhet hans svaghet(?). Varför inte satsa på Blaise Matuidi då? Om nu Comolli tycker att han håller dvs.

 5. Eduardo Macia har tydligen (äntligen) fått sparken ifrån LFC. Många av våra konstiga värvningar kan tillskrivas Macia. Förhoppningsvis gör Comolli ett bättre jobb och lyckas bättre med värvningar för små pengar. Vårt största problem är vårt scoutsystem helt klart. Du och jag pelle som har det som en hobby att titta på olika spelare ser med en gång om en spelare är värd att signa eller inte. jag tror varken du eller jag någonsin hade tänkt tanken att värva Poulsen exempelvis.

 6. Nino

  Inte för att klanka ned på ditt intresse men jag har svårt att tro att Macia är en sämre scout än dig ;D Du får gärna säga emot.

  Tror att det finns många personerna som har saker och ting att säga till om i korridorerna innan en spelare signas, tror helt enkelt inte att macia pekar å får det han vill. Är/var väll inte riktigt hans roll heller.
  Överlag spelare som signades under Rafas tid så finns det för mycket fakta för att klaga på det, visst det var inte spektakulärt, men det signas väldigt många världsspelare, vem minns inte ramsan, the best midfield in the world, vilket många nog kan hålla med om.
  Och många av de väldigt tangfulla spelare som just nu finns i vårt reserv och u18 lag kan ju tillskrivas den eran.
  Sen så köptes det många ”wild cards” som allt för ofta inte gick hem, men dom såldes ungefär lika snabbt.

  Ang. Poulsen så känns det mer som en kompis värvning av Roy, som tränat honom i Köpenhamn, än en kartlagd scouting från rafas tidigare arbetskamrater.

 7. Lilebroer/
  Ingen fara, du har rätt att ifrågasätta min åsikt! 🙂

  Jag är inte ute efter att komma fram till att jag är en mycket bättre scout än vad Macia är. Jag är mer ute efter att ifrågasätta hans värvningar. Det finns värvningar som jag visste att de skulle misslyckas redan dagen de värvades och som professionell scout så borde han insett detta tycker man. Jag säger detta eftersom jag sett spelarna i flertalet matcher och där de aldrig har lyckats övertyga mig om att få en plats i LFC och dvs inte heller borde övertygat Macia tycker jag.

  Eftersom Macia var Chief Scout så måste han mer eller mindre legat bakom samtliga värvningar som Benitez i slutändan värvade. Spelare som jag aldrig förstått varför vi värvat är: Degen, Dossena, Mark Gonzalez, Leto, El Zhar, Voronin, (Poulsen och Konchesky), ja listan kan göras lång.

  Visst så har en del bra värvningar gjorts. Pepe Reina, Torres, Mascherano, Alonso är bra värvningar. Men nästan samtliga är spelare som kostade en rätt stor summa, bara Mascherano och Torres går ju på nästan £40M. Det tycker inte jag är okej.

  De talangfulla spelarna i ungdoms- och reservlag har varken du eller jag facit på i nuläget, där återstår det att se om de är så talangfulla som de påstås vara. Visst finns det potential att spelare som Suso, Sterling, Shelvey osv kan lyckas, men det är inget som är säkert.

 8. Nino/
  Gick till inte Mascherano på bosman till Liverpool från West Ham.

 9. Daniel/
  Mascherano kostade £18-19M har jag för mig.

Kommentarer är stängda.