Enligt The Guardian förväntas Sylvain Marveaux bli Liverpools första värvning i januari. Yttermittfältaren satt nämligen i ”the directors’ box” och bevittnade den bedrövliga insatsen mot Wolves.

Marveaux, 24, är en snabb, teknisk mittfältare, som oftast spelar på vänsterkanten. Hans kontrakt med Rennes går ut efter den här säsongen och han kan vara tillgänglig för så pass lite som £1,5 miljon i januari.

Han är främst en snabb och teknisk spelare, som har gjort 16 mål på 102 matcher för Rennes. På meritlistan återfinns även 11 U21-landskamper för Frankrike.

Vidare är Marveaux känd som spelare med fantastisk högstanivå, men också en låg lägstanivå, som gör honom till en ojämn spelare, och han har haft problem med skador de senaste säsongerna.

Om Marveaux skriver på för Liverpool – vilket förefaller ganska sannolikt – är han troligen handplockad av Damien Comolli.

12 kommentarer
 1. Någon som har koll på om han är bra?
  Vi behöver kvalité och inte kvantitet…

 2. Vad tycker du om detta Pelle? Har du sett honom spela?

 3. Marveaux känns lite som en chansning, och det är inte sådana värvningar vi behöver göra. Vi behöver kvalitet som gör skillnad, inte fler spelare som kanske gör skillnad. En ny Riera? F.ö. låter det även lite som en Babel typ med höga toppar och djupa dalar och den frustrationen kan man ju leva utan.
  Angående matchen igår så såg jag den inte eftersom den gick kl. 3 på natten där jag är, men det låter som om vi försökte med samma (icke)taktik som mot Stoke. Roy säger att spelarna är besvikna eftersom de inte fick ut max och att de saknar självförtroende. Det är inte första gången han säger det. Det känns som om det behövs en ny röst i omklädningsrummet som kan få spelarna att prestera, som kan få dem att tro på sig själva. Var är spelet med att pressa högt, vinna bollen tidigt och trycka på mot motståndarnas mål? Det är inte en liga 12:a trupp som Hodgeson förfogar över.
  King Kenny kanske får ta över rodret fram till sommaren?

  Kan bara hoppas på en rejäl uppryckning till nästa år. 6:e-platsen är inte utom räckhåll, ännu…

  GO REDS!!!

 4. Om han satt och kollade på gårdagens match så lär han ju ångrat sig direkt…

 5. Varför ska vi chansa med en spelare som KANSKE lyckas? Vi har ju pengar nu så varför måste vi fortsätta snåla så jävligt.

 6. Tror nog att Comolli har handplockat honom och han borde ha koll på de franska spelarna.
  Jag litar på honom än så länge, men man vill ju se lite mer etablerade nyförvärv också.
  Tror också förövrigt att han kan vara en ersättare till Jova…

 7. Nya Zidane? Den har vi gått på förr… Näe tack vill inte ha mer halvtaskiga lirare men det kanske bara är sådana spelare Liverpool enbart kan värva för vilken toppspelare vill spela idagens Liverpool? Hodgson måste bort sedan in med lite klasspelare. Men man blir väl besviken som vanligt när Liverpool ska värva spelare. Känns som dem nya ägarna måste öppna plånboken och det rejält helst redan nu i januari.

 8. NESV måste slänga in minst 1 miljard i spelare det här fönstret, som jag förstått det ska det också finnas ordentliga pengar om de vill, sedan om de vill är en annan sak. Det handlar inte om att man måste köpa massa stjärnor utan att helt enkelt truppen måste renoveras, det är inget City-köpande heller jag är ute efter utan att helt enkelt köpa in en trupp som gör att Poulsen, Ngog etc. förpassas långt ner på listan om vilka som ska spela. Man får inte glömma att vi inte har köpt några spelare utan att sälja andra först på länge..

  Det måste in ett nytt namn på varje position bortsett ifrån målvakten. Dels för att det behövs men även för att tända Torres och Gerrard.

  Ser gärna att följande spelare värvas in
  Anfall – Dzeko, ruggigt målsnitt på såväl klubblags- samt landslagsnivå. Han kommer ifrån tyska ligan som är betydligt mer lik PL fysiskt sett än någon annan, mig veterligen har han inte varit särskilt skadedrabbad där.

  Mittfält – Hazard och Defour, ja jag kan inte säga att jag har sett jättemycket av de båda men varje gång jag har sett de har de övertygat, att det har ca 10 år vardera kvar på toppnivå gör det ännu mer attraktivt. Alternativet till Defour vore att ta hem Aquilani

  Försvar – Coentrao är den enda jag har ordentlig koll på och det är positionen som är absolut svagast som han skulle ta. Men det vore inte fel med både Cahill och Santon också, spelare som definitivt har framtiden för sig.

  • OS, Även om NESV vore villiga att spendera en miljard är nog inte särskilt många toppspelare tillgängliga i januari.

   Andwa, Jo, jag har sett honom, men inte så mycket den här säsongen, eftersom han har varit skadad när jag har sett Rennes. En snabb, teknisk och finurlig spelare men man vet aldrig vilken nivå han håller.

 9. Man blir mörkrädd när man läser om vilka spelare som Liverpool ”ska” värva! Allvarligt talat, jag har aldrig kommer aldrig att tro på jänkare som bra ägare, ut med packet och värva etablerat och kvalité!

 10. Re: OS

  Dessa spelare som du just har nämnt är bara att glömma. Liverpool är inte vart vi har varit, man måste acceptera och gå vidare och inte leva i en egen gammal bubbla.

 11. Spelare som måste bort är ju helt klart!

  Jovanovic, Agger, Carra, Babel, Poulsen, Konchesky, Aurelio, Kyrgiakos, Ngog, Spearing.
  Skulle vi släppa dessa spelare på freetransfer säger vi. Då skulle inte ens Wigan eller West Brom hugga…

  Dessa dussin lirare ifrån Ligue 1 eller La Liga som inte ens lirar i top 5 lag ska ju inte vara med i dessa diskutioner. När senaste var Chelsea, Man U, City, Arsenal ihop länkade med en dussin lirare ifrån spanska div 2 ?

Kommentarer är stängda.