NESV är ytterst nära att tappa tålamodet med Roy Hodgson. Troligtvis kan bara en seger mot Bolton rädda honom från sparken. Om Hodgson får kicken, är NESV beredda att installera Kenny Dalglish som tillfällig manager, en så kallad ”caretaker”. Damien Comolli har redan börjat leta efter en långsiktig lösning på posten. Rafa Benitez är inte aktuell som en långsiktig lösning. Oavsett hur det blir med Hodgson påverkas inte Liverpools planer för januaris transferfönster, där Comolli har ansvaret nu när chefsscouten Eduardo Macia har lämnat. Comolli har uppbackning att göra så pass många som fyra värvningar. En deal för £1,5 miljon som tar Sylvain Marveaux till LFC är mer eller mindre klar (The Daily Mail).

Liverpool har £50 miljoner i transferbudget i januari. Man är intresserade av Ashley Young, Gary Cahill, Eden Hazard, Sylvain Marveaux, Alex Oxlade-Chamberlain, Daniel Sturridge, Charles N’Zogbia samt Antoine Griezmann (The Daily Mail).

NESV börjar tappa tålamodet med Roy Hodgson, men är beredda att ge honom åtminstone två veckor till för att reda upp den prekära situationen som laget befinner sig i (The Mirror).

Liverpool och Chelsea vill gärna ”sno” Barcelonas 16-årige supertalang Gerard Deulofeu (RAC-1).

Aston Villa är mycket intresserade av Christopher Samba. Budgivningen börjar på £6 miljoner (The Mirror).

Liverpool är beredda att buda på Eljero Elia (TalkSPORT).

Ashley Young är Liverpools ”top target” i januari. Man är beredda att betala £14 miljoner i övergångssumma och matcha yttermittfältarens lönekrav (GOAL.com).

Notts Forest och West Ham har lagt bud som matchar Adam Hammills utköpsklausul på £500 000 (The Mirror).

West Ham visar intresse för Michael Owen (The Mirror).

9 kommentarer
 1. Vadå börjar tryta? Karln skulle ha fått sparken igår… Om värvningssumman stämmer så är det rätt okej budget för ett Januari fönster… Verkar inte som dem villvärva en riktigt bra anfallare vilket jag tycker är konstigt. Torres behöver en lekkamrat av klass om karln ska vakna till liv tror jag är trött på gamnacke efter 5 min i varje match eller han borde kanske blondera sig igen… Kan formen bero på hårfärgen?

 2. Det långa blonda håret satt som handsken på han. Håller definitivt med om att en anfallare behövs.

 3. Henkey/
  Jag har också börjat undra om formen beror på hårfärgen.

 4. Daniel, Henkey: Det känns ju verkligen så. Slår vad om att det var Villa som ville att Torres skulle ha samma frisyr som honom.

 5. Träffade en amerikan idag som var liverpool-fan. Han var även intresserad av baseball och sa att trots att han inte håller på Red Sox i baseball så var han överlycklig över att NESV hade köpt liverpool för att John W Henry ger gärna ansvar till folk som kan sporten och är inte sen att lätta på lädret.
  Låt oss hoppas.

  GO REDS!!!

 6. tycker att man kan vara ganska nöjd med den summan pengar, hoppas vi lägger den på två klasspelare nu.

 7. jag vill att nesv sätter standarden!!!! de krävs att sparka roy för att visa att de inte får vara såhär! genom att sparka honom så kommer mycket bli bättre!!

 8. vad har vi för vettiga efterträdare som alternativ? O’neil? fan vi måste ha lite klass på det som kommer in, Rafa var nog det bästa för våran klubb, tror dock att breaket bara gjorde honom gott. Om Rafa kommer tillbaks tror jag dt blir annorlunda

 9. Asså Rafa är inte en bra manager om ni tror det. Ok han har det taktiska men han kan inte utveckla spelare och han kan inte hitta spelare till bra pris. Liverpool var rena fyndet för lagen ute i europa man köpte spelare dyrt och sålde de för halva priset. Hodgson därimot har rensat reservtruppen och gjort den mycket bättre. Han har redan börjat utveckla ungdomsakademin. Sen kan jag inte iheller fatta hans taktik. Sen när alla klagar på hans värvningar, han hade inga pengar och ingen tid för att värva. Så han värvade de som han hade bäst koll på. Jag anser att Hodgson är bland de bästa tränarna i England. Sedan behövs truppen också förstärkas.

Kommentarer är stängda.