Roma är den senaste klubben att visa intresse för Gary Cahill, som även är ett intressant namn för Liverpool, Tottenham och Arsenal. 24-åringens prislapp ligger på £15 miljoner (The People).

Tottenham kan vara beredda att offra Aaron Lennon för att rekrytera Ashley Young. Den sistnämnde har meddelat Aston Villa att han inte ämnar att förlänga sitt kontrakt med klubben – ett kontrakt som går ut 2012. Aston Villa kan vara beredda att sälja i januari, eftersom Youngs värde kommer att sjunka till sommarens transferfönster. Utöver Spurs är Liverpool angelägna om att knyta till sig Young (The People).

Liverpool är intresserade av Twentes Luuk De Jong. Den 20-årige anfallaren betraktas som en långsiktig ersättare till Dirk Kuyt, och skulle gå på omkring £2,5 miljoner att köpa loss i sommarens transferfönster (The People).

Sevilla vill värva Christian Poulsen i januari (GOAL.com).

2 kommentarer
 1. I ett ovanligt tamt och ofysiskt Sicilien-derby så blev Javier Pastore den stora matchvinnaren genom att slå till med ett hat trick som innebar seger med 3-1 för den rosa delen av Sicilien.

  Efter en tveksam inledning där Pastore förmodligen hade högst felpassningsprocent på hela planen så slår han till som en blixt från klar himmel. Efter ett väl placerat inlägg ifrån Balzaretti så hittar bollen fram till Pastore som hur säkert som helst placerar in bollen med pannan bakom Andujar i Catanias mål.

  Palermo spelar ett väldigt speciellt 4-3-3 där Pastore har en väldigt fri roll. Ibland så dyker han upp på högerkanten, ibland så skär han in i mitten och styr spelet som en central mittfältare och ibland så är han längst ut på vänsterkanten och springer förbi ytterbacken. Så fort Palermo är i anfall så är Pastore där känns det som, och det är han nog också.

  Att han är inblandad i allting som sker är både positivt och negativt. Jag tror att Pastore skulle tjäna mycket på att lära sig att avväga när han ska vara med i spelet och när han inte ska vara det. Hans försvarsspel är på grund av detta markant sämre än anfallsspelet eftersom han helt enkelt springer sig slut i anfallet. Men till hans försvar så ska jag väl säga att det är så som jag tror att det är meningen att han ska spela också.

  I anfallet hör Pastore hemma och där är han också lysande. Hans passningsspel är på en annan nivå än i princip samtliga spelare i Serie A. Det han gör, gör han med en otrolig teknik och precision. Även om han kan vara en spelare som i vissa situationer kastar bort bollar i onödan så är han ändå den som i nästa anfall kan hitta fram med den perfekta passningen eller den kvicka dribblingen. Det enda som egentligen saknas är lite skickligare lagkamrater som kan sätta chanserna som Pastore skapar nästan på egen hand.

  Åter till matchen då. Efter en sömnig första halvlek så slår Catania till med en gång i andra halvlek efter sedvanligt dåligt försvarsspel av Palermo (som man lätt vänjer sig vid genom att titta på Palermo i en handfull matcher).

  Men repliken blir snabb. Direkt efter kvitteringsavsparken så sätter Palermo igång ett fint anfall där helgonförklarade Miccoli slutligen passar fram till Pastore som skjuter ett skott som i ärlighetens namn borde räddats av Andujar. Men ett mål är fortfarande ett mål och Pastore är trots allt där han ska vara.

  I den 84:e minuten så fullbordar Pastore sitt hat trick efter att den tidigare Boro-spelaren Massimo ”Big Mac” Maccarone spelat fram argentinaren som kyligt avslutat mellan en desperat Catania-spelares ben och där Andujar blivit bortgjord av Maccarone i ett tidigare skede.

  Avslutningsvis så kan jag väl säga att det är svårt att välja en bättre match att göra en specialrapport om Pastore, han är matchens dominant och som vanligt då talanger blommar ut så målas Real Madrid och Barcelona upp som nästa adress. Det ska bli spännande att se vad som händer, jag är inte övertygad om att han lämnar redan i sommar, men en speciell spelare är han helt klart och bättre kommer han bli.

  • Ja, det är svårt att sia om Pastores framtid. Speciellt om Palermo byter ägare innan dess. Tack för infon.

Kommentarer är stängda.