[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Senaste uppdateringen i röd text.

* * *

* * *

Liverpool hoppas rekrytera fyra nya innan transferfönstret stänger. LFC och PSG är överens om en summa på omkring £18 miljoner för Mamadou Sakho, medan Sporting Lissabon har accepterat Liverpools bud på £7 miljoner för Toagi Ilori. Duon kommer att anlända till Merseyside under det närmaste dygnet, då de ska läkarundersökas av klubben. Samtidigt fortsätter Liverpool och Chelsea att föra samtal om Victor Moses eventuella ettårslån, medan LFC även hoppas låna Shay Given. Om Given anländer kommer Brad Jones tillåtas lämna (The Times).

* * *

Liverpool är nära att signa Mamadou Sakho och Tiago Ilori för sammanlagt £25 miljoner (The Daily Mail).

På lördagen anländer Mamadou Sakho och Tiago Ilori till Liverpool för läkarundersökningar. Samtidigt förväntas också Shay Given skriva på ett korttidskontrakt, medan klubben alltjämt försöker komma överens med Chelsea om lånevillkoren för Victor Moses. Ilori kommer att kosta omkring £8 miljoner, medan Moses låneavgift kan bli uppemot £2 miljoner (The Telegraph).

Liverpool och PSG är överens om en övergångssumma för Mamadou Sakho. Den ligger på €19 miljoner (Le Parisien).

Tiago Ilori är ytterst nära att skriva på för omkring £7 miljoner – och han är bara en av fyra spelare som Rodgers vill signa innan transferfönstret stänger.Rodgers hoppas även signa Victor Moses, Mamadou Sakho samt Shay Given. Liverpool är nära att komma överens med PSG om en prislapp på omkring £12 miljoner för Sakho. Trots två nya mittbackar kan Martin Skrtel mycket väl komma att stanna i klubben. Beträffande Moses, är han aktuell på lån. Flera andra klubbar är också intresserade av Moses, som dock vill till Liverpool. Däremot har Liverpool INTE budat £19,7 miljoner för Andriy Yarmolenko. Vidare, även om Given kommer kan Brad Jones stanna – då som tredjekeeper (The Liverpool Echo).

* * *

Ben Smith från brittiska BBC skriver att Liverpool vill göra klart med både Tiago Ilori och Mamadou Sakho innan söndagens match mot Manchester United. Båda spelarna förväntas komma till Liverpool och diskutera personliga termer samt göra sina medicals inom 24 timmar.

PSG’s Mamadou Sakho ser ut att bli dagens andra mittbacksvärvning. Både L’Equipe och Le Parisien rapporterar under eftermiddagen att den franske landslagsmannen är detaljer från att bli en Liverpool-spelare. Summan säga ligga på mellan €16-18 miljoner (euro!)

Liverpool har landat Tiago Ilori för £8 miljoner. Mittbacken är på väg till England med sin far Kola för läkarundersökning samt förhandla fram kontraktsvillkoren. En övergång förväntas offentliggöras i helgen. Liverpool och Sporting kom överens om övergångssumman natten till fredagen, då spelaren tackade nej till ett erbjudande från Monaco och intresse från Valencia. Han vill gärna spela för Rodgers och är på väg att skriva på ett fyraårskontrakt med LFC, som har klargjort att han kommer få mycket speltid den här säsongen (The Mirror).

* * *

Endast detaljer återstår innan Tiago Ilori är klar för Liverpool för cirka €7 miljoner (Record).

Sporting Lissabon och Galatasaray är nära att komma överens om övergångsvillkoren för Bruma. Galatasarays erbjudande ligger på €8 miljoner + eventuellt ytterligare €4 miljoner i prestationsbaserade tillägg. Det är dock inte säkert att Bruma vill genomföra flytten, då han har ett år kvar på sitt kontrakt med Sporting och kommer att befinna sig i en väldigt bra förhandlingssits om han väljer att lämna som Bosman efter säsongen (Record).

* * *

Liverpool och Vasco da Gama förhandlar om en eventuell övergång för mittfältstalangen Danilo. 17-åringen är aktuell för ett klubbyte för omkring €4 miljoner. Vasco äger 60% av Danilos rättigheter (Globoesporte).

* * *

Liverpool har mottagit positiva nyheter om Kolo Tourés ljumskskada. Man befarade att mittbacken skulle missa upp till sex veckors spel, men skadan bedöms inte vara svår och Touré har svarat bra på behandling. Det är fortfarande inte helt uteslutet att Touré kan spela mot Manchester United (The Liverpool Echo).

Liverpool har fört ytterligare samtal med Sporting Lissabon rörande Tiago Ilori, som man vill signa innan transferfönstret stänger. LFC är hoppfulla om att Sporting ska acceptera en övergångssumma på omkring £6 miljoner. Brendan Rodgers är även intresserade av Mamadou Sakho, men AS Roma är också intresserade, samtidigt som PSG inte vill sälja – vilket betyder att Ilori ser ut som en troligare värvning. Samtidigt är Toby Alderweireld på väg att lämna Ajax för spel i Atletico Madrid. Liverpool scoutade Alderweireld intensivt, men valde att inte följa upp sitt intresse, då han helt enkelt inte imponerade tillräckligt mycket (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool vill verkligen signa Mamadou Sakho. Efter att ha fått flertalet bud nobbade av PSG är man beredda att höja sitt bud avsevärt till över €13 miljoner. Idag kommer PSG att svara på Liverpools senaste bud. Liverpool ser ut att vara det enda alternativet för Sakho, då AS Roma inte kan buda högre än €5 miljoner och AC Milan endast vill låna (Le Parisien).

* * *

Liverpool är beredda att erbjuda Shay Given ett ettårskontrakt. Om man signar Given kommer Brad Jones att säljas (The Times).

Liverpool förhandlar med Sporting Lissabon rörande Tiago Ilori, men parterna är fortfarande en bit ifrån varandra i förhandlingarna. Mamadou Sakho är en annan mittback som man försöker signa, men Ilori är den som man föredrar (The Times).

Liverpool vill signa Shay Given som backup till Simon Mignolet. 37-åringen besitter enorm erfarenhet, som Brendan Rodgers gärna vill få in i truppen. Aston Villa är beredda att låta Given lämna, då han ju har tappat sin plats till Brad Guzan och dessutom har hög lön, men han har hela tre år kvar på sitt kontrakt med klubben. Flera Championship-klubbar, inklusive Doncaster Rovers, vill gärna signa irländaren, men han kan hamna i Liverpool om han går med på att agera backup (The Guardian).

Rodgers vill även rekrytera en mittback samt vänstermittfältare innan transferfönstret stänger. Tiago Ilori kan mycket väl hamna i Liverpool för omkring £7 miljoner. Mamadou Sakho är också ett ’target, men PSG vill helst inte sälja, medan de offensiva alternativen bland annat är ett låna Victor Moses (The Guardian).

* * *

Liverpool vill signa Shay Given som erfaren målvaktsbackup. Om förhandlingarna går smidigt kan han bli klar innan helgen. Klubben har även återupptagit förhandlingar med Sporting Lissabon rörande Ilori, som är aktuell för en flytt för £7 miljoner. Mamadou Sakho är ett dyrare alternativ till Ilori om portugisen inte signas, men PSG vill behålla honom, samtidigt som AS Roma också är intresserade (The Daily Mail).

* * *

Liverpool och Sporting Lissabon förhandlar om Tiago Ilori, som är aktuell för £6 miljoner. Utöver Ilori är Mamadou Sakho också ett ’target’ för Liverpool, men PSG:s prislapp på £12 miljoner utgör ett problem. LFC överväger även att erbjuda Shay Given ett kontrakt (The Daily Express).

* * *

Liverpool vill signa Shay Given som backup till Simon Mignolet. Däremot har värvningsförsöken av Tiago Ilori och Mamadou Sakho inte gått särskilt bra, då deras nuvarande klubbar kräver väldigt mycket pengar för sina mittbackar. Sporting Lissabon kräver £17 miljoner för Ilori, vilket är betydligt mer än de £6 miljoner som är Liverpools värdering av portugisen, vars kontrakt går ut nästa sommar. Sakho befinner sig i en likanande kontraktssituation, men PSG kräver £13 miljoner för honom (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hur kan LFC föredra Ilori framför Sakho?
  Då ilori förmodligen inte på långa vägar inte är redo för Pl spel.
  Behöver vi inte en mittback som kan gå in och konkurrera på en gång?
  Främst med tanke på Toures skada.

  Är han ens bättre än Wisdom?
  Det äör ju trots allt en viss skillnad på portugisiska ligan och Pl,
  han har ju inte heller så många matcher i Sporting under bältet…

 2. Kräver Sporting £17m för Ilori? eller skrev du fel eller har The Mirror överdrivit?
  Om de vill ha den summan då är det bara att säga tack, men nej tack!

  • Det är vad The Mirror skriver, sen om det stämmer är en annan sak…

 3. sjukt vad prislappen verkar stiga så fort vi är intresserad av nån värvning :/ !
  Om dom nu kräver 17m är de bara att skippa de och gå all in för Sakho som jag ser är mer redo för att kliva in i hetluften direkt!

 4. Kan verkligen inte tro på detta. Liverpool föredrar Ilori över Sakho? De är med ljusår de dummaste jag hört. Wisdom ska lånas ut, Coates är borta i stort sett hela säsongen. Toure kommer missa flera månader. Skrtel är inte hundra och Rodgers verkar inte ha förtroende i honom. Kelly kommer inte spela på en månad till iallafall och han är tänkt som backup till Johnson, inte som mittback. De lämnar bara Agger som ett ordentligt alternativ. Värva Ilori för all del men inte som det enda alternativet.

  Liverpool gick in i fönstret för att förstärka backsidan. Just nu är den svagare än någonsin. Ta in Sakho och en vänsterytter. Sen om de finns tid kvar kan man värva Ilori.

  • Ja, det låter märkligt. Rent logiskt borde Sakho vara Skrtels tilltänkta ersättare och Ilori vara Coates dito.

  • Har jag bott under en sten eller från vilket håll har du hört att Toure blir borta FLERA månader`? Var väl bara tal om drygt en..?

  • Förstod det som att Utd-matchen var hotad, inte mer än det… men verkar tyvärr ha fel.

  • Kolo kommer troligtvis spendera en längre tid vid sidlinjen va de jag läste. Och en längre tid tar jag som mer än en månad.

  • The defender has yet to concede defeat in his battle to be fit for Sunday’s visit of Manchester United and will be reassessed today.

   Enligt Echo, så man kan ju hålla tummarna

  • Läste de också. De är bra. Men man ska inte stressa in honom tycker jag. De va en farlig skada han åkte på.

 5. Kan inte göra annat än att hålla med, Ilori före Sakho? Verkar helt galet då Sakho är mer redo för PL plus att han har de vi mest saknar fysiken och kraft i luften, eftersom nästan varje fast situation bakåt blir farlig.

  Däremot ryktet om Yarmolenko hur mycket sanning kan de ligga i det tror ni? Mycket intressant spelare tycker jag, kan bli ett bra lyft i truppen.

  • Enligt Gazeta, en Ukrainsk tidning har vi tydligen budat £19,7 m för honom..

   Trovärdighet på källan är dessvärre osäker.

   Själv tycker jag det känns som grymt mycket pengar för en (iaf för mig) helt okänd spelare.

 6. Ang yarmolenko så är det ju en känd journalist som varit fasiken i stort sett den som rapporterat 100% om spuds, jag hörde att Toure hade fått positiva nyheter inför i helgen mm men tror inte han spelar .. Jag älskar sakho hoppas vi får in honom, finns nog ingen bättre för oss! han har erfarenhet som inte nog många 23 åringar har!!! Stark som en oxe och såg att nån postat statistik på luftdueller där han slog både agget och skrtel i statistik! Ilori är bonus just nu!

 7. LFC har budat 11 miljoner £ på Sakho, Psg återkommer under dagen

 8. Ryktas även att BR är ute efter Joleon Lescott enligt Liverpool Echo!

 9. 13€ miljoner för Mamadou Sakho är ju helt sjukt.
  Ta hellre Toby Alderwerield eller Niklas Moisander (varit Eredivisies bästa mittback de senaste säsongerna)
  28 år men ingen ålder på en mittback.

  • Såg det, men använder bara Daily Star om det är brist på annat.

 10. Snälla lägg in en stöt på yarmolenko också! Mkt spännande spelare som kan tillföra mkt och bli en världsstjärna on han får utvecklas lite till och rätt!

 11. Men kan vi inte köpa en 17-åring under tiden transferfönstret är stängt? Han får ju ändå inte anlända hit innan han har fyllt 18 eller fått arbetstillstånd.. Fokus på rätt saker nu..

  Bra att Ilori närmar sig, vore fint att få även Sahko så kan Skrtel hoppa på första bästa plan till Neapel.

  Verkar inte bli någon offensiv kraft in men man kan alltid hoppas på en bomb..

 12. Har aldrig sett ilori, hur bra är han?
  Han verkar ju snabb och bra på huvudet av det man ser på youtube.

  Vi måste ha in en ytter så att coutinho kan gå in i plan. Yarmolenko verkar intressant.

 13. Konoplyanka verkar också intressant! Bara vi får in en ytter så vi slipper hendo som högerytter! Men vilken position ska suarez lira när han kommer tbx ?

 14. Ilori få mycket speltid?
  Vem ska han peta?
  Är han tillräckligt bra för att spela i PL om vi ska konkurrera om topp 4?

 15. Snubblade över ett rykte om att Torres kan vara aktuell för Liverpool igen. Pelle finns det någon substans i detta rykte?

  • Jag tvivlar på att det finns någon sanning i det, men jag vet inte.

 16. Kevin-Prince Boateng till schalke?! Fantastiskt bra värvning av Schalke.

  • Skulle aldrig vilja se han i Liverpool. Har dock ingen större koll på schalke så han kanske är en bra värvning för dem. Personligen så hade jag hellre sett att Liverpool inte värvat någon om han var alternativet.

 17. 16-18 miljoner euro?!? Vad hände med grejen att inte betala överpriser? aja Ilori och Sahko två spelare BR tror på för framtiden in, ut med två spelare som inte är önskvärda på sikt i Skrtel och Coates och vi går nog alltifrån 0 till typ 5-6 miljoner back på det är ändå ganska okej.

  • Jag är inte så säker på att summorna som nämns i franska medier stämmer. PSG-ledningen vill ju ge intrycket av att de inte släpper fansens favoritspelare ’on the cheap’.

  • Det finns många som använder ”Total” i olika sammanhang. Det är därför som vi kör med ”Totaal”.

  • Aldrig hört talas om det forumet om jag ska vara helt ärlig 🙂 Har sett en sida som heter Total LFC, men hade inget med valet av namn att göra.

 18. Tror ni Skrtel försvinner detta fönster om nu dessa 2 mittbackar signar?

  • Han kommer försvinna med all säkerhet, om det blir nu eller nästa fönster är ju lite mer oklart med tanke på vår skadesituation, skulle i så fall vara om det blir sista dagen efter han spelat mot united om vi inte har någon annan back, känns ju dock inte som ett optimalt scenario, helst hade jag sett att vi har någon annan som kan spela och Skrtel säljs.

  • Jag tror att Skrtel kommer att skriva på för Napoli innan fönstret stänger. Kanske försenas övergången av det faktum att Liverpool behöver honom (förhoppningsvis bara på bänken) mot Man Utd.

 19. Väldigt grymt om vi kan rida ut det här och signa de här två spelarna, då har vi två unga mittbackar som kan ta över sinom tid, då det sett väldigt tunnt ut på den fronten. Hoppas inget skiter sig nu i sista stund bara.. Tror ni allt angående Yarmolenko var påhitt, eller tror ni det fanns någon substans i ryktena? Skulle vara en spännande värvning enligt mig, fast han blir nog dock inte billig.

  • Det var i och för sig sagt med väldigt mycket ironi eftersom han inte ville kommentera några transfernamn. Dock verkar det väl inte finnas så mycket substans Yarmolenkoryktet.

  • Di Marzio (som Yarmolenko-ryktet mestadels kommer ifrån) är en pålitlig källa.

  • Där litar jag helt på dig Pelle. Å andra sidan gäller det väl även Liverpool Echo (pålitlig källa) – som vad jag förstår dementerat det påstådda budet.

 20. ?

  LFC Transfer Speculations
  Mamadou Sakho will earn £85k p/w at Liverpool. Fee is £16m which will be paid in two installments. [via Le Parisien]

 21. Pelle,

  Varför går vi inte för Arda Turan? Moses i all ära en hygglig värvning, men vi snackar ARDA liksom..

  • Jag tror att Liverpool tycker att han är övervärderad + saknar snabbhet.

  • Att vissa tycker att han är övervärderad är ju ens egen åsikt, men jag tycker att han oerhört snabb med boll – en Coutinho-typ men som har sin favoritposition till vänster i anfallet. Sen är han så jäkla smart och kreativ, öppnar upp spelet.

  • Klart det är en åsikt, men min känsla är att man skulle ha värvat honom från Galatasaray. Nu är han en dyr spelare. Det verkar som att Rodgers är angelägen om att få in snabbhet på kanten, kanske är så att han vill förbättra spelvändningarna?

  • :). Ilori ska tydligen ha setts vid melwood också, såg foto på det men det gick omöjligt att se att det var han.