[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Flera källor hävdar att Liverpool är intresserade av Andriy Yarmolenko.

Gianluca Di Marzio twittrar att Liverpool har budat 23 miljoner euro för Yarmolenko, medan Ben Smith bekräftar att LFC är intresserade av ukrainaren.

* * *

Liverpool är nära att komma överens med Sporting om en övergång för Ilori. Klubbens bud ligger på £5,9 miljoner + eventuella prestationsbaserade tillägg. Liverpool ser även ut att lyckas behålla Luis Suarez åtminstone en till säsong (GOAL.com).

* * *

Enligt Duncan Castles försöker Liverpool signa både Mamadou Sakho (ettårslån) samt Tiago Ilori (köp). Fortsättning följer…

* * *

Ilori kan vara på väg till Liverpool, som har budat €7 miljoner för hans tjänster (O Jogo).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Okej, Ilori verkar intressant. Hur pålitliga är källorna?

  • Det är relativt bra källor. Verkar mycket väl kunna bli något av det här ryktet…

 2. Hur pass bra är Ilori i dagsläget? Kan han utmana om en startplats eller ? Är det mer en spelare som kan gå in att spela cupmatcher etc..?

  Har absolut NOLL koll på killen. Är han ordinarie i Sporting ?

  • Han tog en ordinarie tröja en bit in i förra säsongen. Han har varit småskadad denna säsongsinledning men förväntas vara tillbaka när som helst.

 3. Är de bara jag som tycker de låter konstigt att Liverpool skulle låna en spelare med ett år kvar på kontraktet och som har noll intressea av att förlänga sitt kontrakt med PSG?

 4. Hoppas att Andriy Yarmolenko ryktet stämmer. Hur stor är chansen att Dynamo skulle vara villiga att sälja han?

 5. Köp Sakho och Yarmolenko! Så blir jag jättenöjd….:)
  Ilori känns lite osäker. Ser ingen större skillnad på honom och Wisdom/Coates.
  Yarmolenko är en riktig favoritspelare. Ser ut att passa in i BR systemet som en fläskläpp…

  • Ingen större skillnad förutom att han är snabb och rörlig vilket Coates inte är?

  • Håller med. Men medans han inte må vara bättre än Coates eller Wisdom så tror jag han är en spelare som passar in perfekt i Rodgers spelsystem vilket Coates inte gör. Wisdom däremot tycker jag passar också men han behöver förbättra positionsspelet och spelförståelse innan han är redo för startelvan. Därför borde han lånas ut den här säsongen, vilket är exakt de Rodgers vill göra.

 6. Vad får vi för spelare i Yarmolenko? Han har gjort 10-15 mål per säsong i ukraina men hur är han som splare?

  • Han ser ju snabb och rörlig ut. Många säger att han kämpar otroligt hårt i stil med Suarez, men visst kommer det komma kommentarer som att han är Ukrainare precis som Voronin…
   Jag tycker han ser väldigt spännande ut och vi behöver en ytter som kan ta sig förbi ytterbackarna med speed och dessutom göra mål för avsluta det han han allt!

 7. Sakho påväg mot medical enligt vissa lösa källor på Twitter. Får se om det kommer en bekräftelse från någon vettig snart.

 8. Har en bra magkänsla när det gäller Yarmolenko! Hyfsat snabb, riktigt teknisk och kan stå emot i närkamper. Bland de bästa vi kan få in med tanke på marknaden och vår nuvarande dragningskraft.

 9. Sakoho påminner mycket om Samba.
  Bra i luften inte mycke mer..

 10. Efter lite youtube-scouting av Yarmolenko känns det som att han har det där fina steget där det går undan men bollen ändå ligger nära fötterna vilket ger rörlighet och avighet. Verkar vara kreativ med speed. Har inte riktigt kunnat se hur han är som framspelare. Det känns iaf i slutändan som en spännande värvning som säkert kan slå väl ut.

  Någon som sett honom mer får gärna berätta hur smart han är som spelare.

 11. Påminner mig om Mikhitaryan-ryktet, suck, men man ska inte älta, hoppas vi får den här spelaren

  • Må vara men nu är de stora drakarna borta trots allt.