[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

*Senaste uppdateringen i rött.

* * *

http://twitter.com/FourthOfficial_/status/374129116225613824

* * *

Igår klarade Tiago Ilori läkarundersökningen med Liverpool och skrev på ett 5-årskontrakt med klubben. Övergångssumman ligger på mer än 8 miljoner euro. Idag kommer Liverpool att offentliggöra värvningen – möjligtvis gör man detta i samband , strax före, matchen mot Manchester United (A Bola).

* * *

Wayne Rooney har råkat ut för en huvudskada på träning och missar matcherna mot Liverpool, Moldavien och Ukraina (The Mirror).

* * *

Liverpool och Chelsea är överens om en låneavgift på £1 miljon för Victor Moses. Han kommer att genomföra lånet innan transferfönstret stänger – men det finns ingen köpoption i avtalet (The Guardian).

* * *

Liverpool är nära att låna in Victor Moses för en låneavgift på £1,5 miljon. Everton är också intresserade (The Sunday People).

Sunderland vill låna Fabio Borini – som kommer att tillåtas lämna för att komma i form igen. Borini vill spela regelbundet och är medveten om att Victor Moses närmar sig Liverpool (The Sunday People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Är kluven att låna en spelare utan köpoption. Särskilt när det gäller en spelare från en top-konkurrent med massvis utav potential. För visso får vi kvalité till en peng vi aldrig hade fått annars, men å andra sidan kan vi utveckla och förädla en spelare åt en konkurrent!

    /MrJensen

    • Oavsett hur de går tror jag inte Chelsea kommer behålla Moses efter säsongen. De är nog bara så att dom inte vill sälja för underpris igen som med Sturridge. Vägen för Moses in i startelvan är nästan omöjlig om spelare som Willian lever upp till sin potential. Sen ska man inte glömma att Hazard spelar högerytter också. Om Moses spelar bra så kan dom begära mer för honom istället för dom £7-9m dom kunde sätta in i ett låneavtal.

  2. Tycker de är dåligt att de inte finns en köpoption i kontraktet. Men de är väl bara Chelsea som är lite sargade efter den senaste affären dom gjorde med Liverpool. Och som bonus är ju om Moses spelar bra så kan ju Chelsea begära mer för spelaren.