Paul Konchesky deltog inte i Fulhams ligapremiär mot Bolton – han satt inte ens på bänken. Vänsterbacken, som bara har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Fulham, vill flytta till Liverpool. Roy Hodgson är angelägen om att genomföra en övergång för omkring £3 miljoner (News of the World).

Manchester Citys värvning av Mario Balotelli kan sätta igång en karusell som innebär att Inter använder pengarna för att köpa loss Javier Mascherano, vilket i sin tur kan leda till att Liverpool kan finansiera en värvning av Carlton Cole (The Daily Mail).

Liverpool är irriterade på Rafa Benitez, vars Inter fortfarande inte har gett Liverpool ett konkret bud på Javier Mascherano, trots massa snack vid sidan om planen. Liverpool har synat Benitez bluff, då spanjoren gärna vill vänta ut ”motståndaren” tills i slutet av transferfönstret för att få prislappen sänkt (The Mirror).

Manchester City är beredda att säja Shaun Wright-Phillips för £6 miljoner – en summa som både Liverpool och Arsenal är villiga att betala – men endast om yttermittfältaren sänker sin nuvarande lön på £65 000 i veckan. City vill även sälja fler spelare, men precis som i fallet SWP, har de svårt att hitta köpare som både är beredda att betala en marknadsmässig övergångssumma och matcha spelarens nuvarande lön (The Mirror).

Liverpool är nära att signa Brad Jones för £2,5 miljoner (The People).

Under nästa vecka kommer Barcelona att ta täten i kampen om Javier Mascherano genom att buda £15 miljoner + Alex Hleb. Aston Villa, Lyon, Sevilla och AC Milan är också intresserade av vitryssen, vars fru vill återvända till England, och Liverpool ligger bäst till, eftersom Barca vill signa Mascherano (The People).

2 kommentarer
  1. Jag tror att Livepool startar en uppställning som 4-2-3-1 utan Mascherano och Inusa från start. Fabio Aurelio och Christian Poulsen tar deras plats. eller? Torres kommer ju inte att spela pågrund av sin skada så Jovanovic kommer att spela på anfallet. Det är vad jag tror.

Kommentarer är stängda.