[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt The Liverpool Echo kommer Raheem Sterling att kunna spela mot Arsenal – och även Daniel Sturridge kan göra detta. Rapporterna som gjorde gällande att Sturridge missar en månads spel är kanske inte felaktiga – men klubben har ännu inte bekräftat omfattningen av höftskadan. Faktum är att Liverpool inte ens har bekräftat att Sturridge missar matchen mot Arsenal. Med tanke på Sturridges skadehistorik är det dock tveksamt om Brenda Rodgers vågar riskera något, min gissning är att Rodgers helst inte vill spela honom om han är småskadad.

Ytterligare nyheter på skadefronten är att Lucas Leiva, Dejan Lovren och Lazar Markovic borde bli spelklara till helgen. Adam Lallana missade landslagsspelet men kan kanske också spela mot Arsenal. Leivas defensiva egenskaper är välkomna mot Arsene Wengers kvicka & tekniska manskap.

Däremot är Steven Gerrard och Martin Skrtel avstängda, och Jordon Ibe fortfarande skadad. I synnerhet tappet av Skrtel kommer att bli tungt för Liverpool, som därmed måste vaska om i backlinjen. Jag tror att Emre Can och Mamadou Sakho är givna – men vem blir den tredje kuggen? Blir det Glen Johnson? Eller kanske Dejan Lovren? Eller den rutinerade Kolo Touré?

1 kommentar
  1. Mignolet
    Can-Lovren-Sakho
    Hendo-Lucas-Allen-Moreno
    Lallana-Sterling-Coutinho

Kommentarer är stängda.