[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny dag- nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Liverpooltalangen Harry Wilson har skrivit på ett proffskontrakt med klubben:

* * *

Dundee United har informerat intresserade klubbar om att Andy Robertsons prislapp ligger på £3 miljoner. Hull, Everton och West Ham är några av de som ryktas vara intresserade av Robertson (The Evening Telegraph).

* * *

Dagens stora snackis på ryktesfronten är naturligtvis att Luis Suarez är på väg till Barcelona, som uppges matcha hans utköpsklausul.

Förhoppningsvis kommer ytterligare uppdateringar om Suarez framtid under dagen.

* * *

Chelsea ger Liverpool konkurrens om Marcos Rojos signatur (A Bola).

* * *

Cagliaris back Davide Astori är nära att skriva på för Lazio (Sky Italy).

Palermo är ute efter VM-succén Bryan Ruiz, som begär en årslön på 2 miljoner euro (Sky Italy).

Alberto Gilardino är nära att skriva på för Guangzhou (Sky Italy).

Napoli försöker sina André Ayew. Helst vill Napoli låna Ayew, men Marseille skulle föredra att sälja honom. Prislappen ligger på 8 miljoner euro (Sky Italy).

Napoli är dessutom fortsatt väldigt intresserade av att signa Michu. Även i detta fall vill Napoli helst låna Michu, vilket de motiverar med att han har haft stora skadeproblem på sistone (Sky Italy).

Pablo Osvaldo kan vara på väg till Galatasaray (Sky Italy).

* * *

Alla vill värva Southamptonspelare. Nu senast har Saints tackat nej till ett från Cardiff på Jose Fonte (The Daily Echo).

Southampton är i stort behov av nyförvärv. En som är nära att ansluta är Twentes Dusan Tadic, som kommer gå på cirka £9 miljoner. En annan Eredivisiespelare – Graziano Pelle – är också nära att skriva på för Southampton (The Daily Echo).

* * *

Diego Poyet – ja, han är son till ni vet vem – genomgår en läkarundersökning hos West Ham och en övergång dit ligger naturligtvis nära till hands (Sky Sports).

* * *

Silvio Berlusconi har gjort ett märkligt uttal rörande Mario Balotelli: ”Utöver Italien, förlorade även jag i VM. Jag var på väg att sälja Balotelli till en engelsk klubb för många miljoner, men vilka vill köpa honom efter VM?” (Gazzetta dello Sport).

Arsene Wenger gav klartecken till att signa Mario Balorelli innan VM, men har dragit tillbaka sitt intresse på grund av anfallarens dåliga spel i turneringen (The London Evening Standard).

Summan som nämns är 35 miljoner euro (ca £28 miljoner). Är Balotelli värd den summan?

* * *

Arsenal vill signa Mathieu Debuchy, men de är inte villiga att matcha Newcastles prislapp på £12 miljoner (The Telegraph).

Newcastle är intresserade av att signa Ajax ytterback Ricardo van Rhijn. ’Skatorna’ har som bekant redan gjort klart med en annan Ajaxspelare i form av Siem de Jong (The Evening Chronicle).

* * *

FIFA har åter igen ändrat uppfattning rörande Luis Suarez bestraffning, trots att resultatet av överklagandet inte är fastställt. Nu hävdar FIFA att Suarez inte får träna fotboll med ett lag under de fyra månaderna som han är avstängd.

* * *

Liverpool är intresserade av den amerikanska landslagsbacken DeAndre Yedlin och kan komma att bjuda in honom till provträning (Metro).

Kommentar: Källan är inte särskilt bra, men det skulle kunna stämma. För några år sedan provtränade Juan Agudelo med Liverpool under liknande omständigheter.

5 kommentarer
  1. Yedlins inhopp va minst sagt imponerande så det skulle vara riktigt spännande att se om han skulle hålla måttet i England. Om den matchen är ett tecken på vart hans nivå skulle ligga så är han ett definitiv uppköp från Johnsons senaste säsong. Och fan va snabb killen är.

    Man blev verkligen charmad av Amerikanerna i VM. Inte för att dom spelade finfotboll eller gjorde något spektakulärt(dock så va andra halvleken mot Portugal bland det mest underhållande i VM) utan för att dom kämpade sig långt på ren vilja.

  2. Bara vi inte köper Balotelli.

    Hoppas sagan Suarez snart tar slut så att klubben kan rikta in sig på nästa säsong och börja bygga laget.

  3. Hade inte varit fel om Suarez kunde bytas mot Sanchez, Hummels typ och Shaqiri… Tror att vi skulle bli starkare då, kan vi få till defensiven måste vi inte göra 4-5 mål per match även om det är underhållande..

  4. Skulle vilja se Suarez miljonerna satsas på Reus och Hummels.

  5. Blev genast kär i Yedlin när jag såg honom spela. Tänkte direkt på värvning. Att han nu ryktas känns helt underbart. Snabb modern ytterback som defensivt tog bort Hazard. En halvlek bara men dock mycket intressant.

Kommentarer är stängda.