Officiellt bekräftade övergångar:

– Sokratis Papasthathopoulos från Genoa till AC Milan.

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

Den levande legenden Steven Gerrard är nöjd med värvningen av Joe Cole och verkar vara helt inställd på att stanna i Liverpool (Liverpools officiella hemsida).

West Ham är inte längre intresserade av Loic Remy, som förväntas flytta till Liverpool istället (The Mirror).

Förhandlingarna mellan Nices och Liverpools representanter har blivit uppskjutna tills i mitten av veckan, vilket betyder antingen imorgon eller torsdag. Då ska Remy framtid klaras ut (Nice Matin).

Samtidigt säger Remy agent Frederic Guerra att ytterligare en ”major Premier League club” har visat stort intresse för Remy, som kommer att lämna Nice i sommar och är inställd på spel i England (Skysports.com).

Barcelona är inte beredda att lägga ut en massiv summa på Javier Mascherano och ger således Inter utsökt möjlighet att värva argentinaren (TMW).

Liverpool letar vänsterbackar. Den som klubben helst av alla vill ha är Reto Ziegler, som finns tillgänglig för £6 miljoner (Metro).

* * *

Övriga rykten:

Mahamadou Diarras agent Frederic Guerra säger att mittfältaren vill stanna i Lyon och att Jose Mourinho vill att han ska göra just detta. Det har spekulerat en hel del kring Diarra framtid, vilket till stor del beror på att han bara har ett år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid (Goal.com).

Detta hindrar dock inte spekulationerna från att fortsätta. Det senaste är att Real Madrid är beredda att ge AC Milan 20 miljoner euro + Mahamadou Diarra för Thiago Silva (Corriere dello Sport).

Silvio Berlusconi kommer att avgöra Ronaldinhos framtid. Det är mycket möjligt att klubbens ägare & tillika politikern Berlusconi är beredd att släppa brassen (Corriere dello Sport).

Everton är intresserade av Hulls talang Tom Cairney (The Daily Star).

West Ham är intresserade av Miralem Sulejmani, som de vill låna av Ajax under ett års tid (NUsport).

Sunderland är beredda att bjuda £5 miljoner för hackkycklingen Titus Bramble (The Daily Mail).

Aston Villa förbereder att bud på £10 miljoner på Aiden McGeady (The Mirror).

Ajax är intresserade av Jozy Altidore (El Mediteranneo).

Manchester City är alltjämt intresserade av Edin Dzeko (The Mirror).

West Ham är intresserade av den argentinska anfallaren Milton Caraglio, som för tillfället tillhör Rosario Central (The Mirror).

Bolton och Fulham är intresserade av Hassan Yebda (The People).

West Ham ryktas rycka i fler anfallare. Denna gången är det Benjani som ryktas (The People).

Hamburg och Juventus befinner sig i förhandlingar. Juventus är intresserade av Eljero Elia och Dennis Aogo, medan Hamburg är intresserade av Diego och Christian Poulsen. Upplagt för affärer, alltså (Corriere dello Sport).

Vlado Borozan, som är en av Milos Krasic’ agenter, säger att serben har tröttnat på att vänta på Juventus. Fenerbahce har också kommit med ett konkret erbjudande och är alltjämt intresserade av serben (TMW).

6 kommentarer
 1. Läste på liverpoolfc.tv ang att Roy uttalat sig om att Steven tyckte Cole var en bra värvning.
  Roy sa bla detta:”Hopefully with the signing of Joe Cole – and if we are lucky one or two others, to boost the squad – we will be going into this season’s competition, maybe stronger on paper than we were last season.”

  Jag blir lite fundersam, 1-2 nya värvningar. Hade hoppats på 3-4 nya.
  Ny vänsterback, ny def innemittfältare OM March försvinner, ny forward, ny 2a målvakt om jag fick bestämma. Frågan är då vilken lagdel Roy nu prioriterar högst?
  Eller var det bara dimmridåer från hans sida o det blir många flera nya?

 2. Vem tycker du att vi ska värva som ersättare till Mascherano?

  Värvningen av Remy tar antagligen tid eftersom Hodgson måste hinna se lite videos innan han värvar honom. Alternativt att vi först måste sälja Riera till Olympiakos, han verkar ju ha förlorat sin tröja i Liverpool.

 3. Jag tycker inte vi behöver ersätta Mascherano med någon vi kan ha Stevie G och Aquilani på mitten. Aquilani är en teknisk, passningssaker och gör mål en sak som Mascherano inte gjorde. är ända glad att bli av med honom. Snackade för mycket drog alltid på sig kort och passade dåligt och gjorde aldrig mål.

  Därimot kan pengarna gå till en vänsterback. Som kan vara Wayne Bridge som inte är så önskad längre i Man Blue nu när Kolarov kommer att anlända. Bridge vore en bra värvning.

  En mittback skulle kanske behövas nu när Carragher ar gammal. Tycker ändå att Skrtel har gjort bra ifrån sig på mitten med Agger. Gary Cahill skulle också vara en bra varvning med tanke på att han är grym på fasta situationer och nickar ofta i mål.

 4. Jag tror att Carragher-Agger kommer att bli det givna mittbacksparet kommande säsong. Carragher har för hög status och för stort inflytande inom gruppen för att en ny, utomstående manager ska kunna komma till klubben och peta honom.

  Gerrard-Aquilani på innermittfältet? Njae. Behövs en defensiv innermitt som komplement, tror jag.

  Kalle: Du ska inte tänka att ”one or two” players nödvändigtvis bör översättas till ”en eller två spelare”. Det skulle även kunna översättas till ”en och annan spelare” och då behöver de ju inte vara 1-2 till antalet.

  Jag tror att truppen kommer att renoveras rejält… Storstädningen har redan börjat och namn som Riera, Kyrgiakos, Degen, Mascherano, N’Gog, Cavalieri etc verkar också vara på väg bort.

 5. Nu påstås det lite överallt att Danny Wilson är helt klar för Liverpool. Hur bra är han egentligen? Skulle han duga som vänsterback (förstahandsval eller backup) för Liverpool?

  • Han är främst mittback men kan även spela vänsterback. En riktigt stor talang, men ingen färdig spelare. Om han kommer blir det främst som en framtidsspelare, inte en spelare som kommer att få massa matcher redan kommande säsong, tror jag.

Kommentarer är stängda.