Officiellt bekräftade övergångar:

– Borja Valero från West Brom till Villarreal (lån).
– Juan Pablo Pino från Monaco till Galatasaray.
– Diego Placente från Bordeaux till San Lorenzo (lån).

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

Roy Hodgson är beredd att intensifiera sitt intresse för Maynor Figueroa och göra en konkret förfrågan om spelaren inom de närmaste 48 timmarna (The Mirror).

Lyons Jeremy Toulalan står högt uppe på Hodgsons lista över potentiella ersättare till Javier Mascherano, om denne lämnar klubben, vilket förefaller troligt (The Mirror).

Pengarna som Mascherano säljs för kan användas till två ”high profile players”. Hodgson hoppas värva ytterligare ett stjärnnamn likt Cole (The Mirror).

Ashley Young har antytt att han kan tänka sig att skriva ett nytt kontrakt med Aston Villa, trots intresse från Liverpool och Tottenham. Yttermittfältaren har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt (Sky Sports News).

Övriga rykten:

Birmingham är intresserade av chilenaren Humberto Suazo, som ägs av Monterrey och kostar omkring £7 miljoner. En annan spelare som är intressant för Birmingham är  Juan Roman Riquelme (The Daily Mail).

Glasgow Rangers har erbjudit Marlon Harewood ett tvåårskontrakt (The Daily Mail).

Real Madrid planerar att försöka värva Mesut Özil, Sami Khedira och Mario Gomez för sammanlagt £58 miljoner. Spelare som kan komma att offras är bland andra Kaka och Rafael van der Vaart, som bägge uppges vara aktuella namn för Chelsea (The Daily Mail).

Genoa och Lazio är överens om att Robert Acquafresca ska lånas ut till de sistnämnda, men det återstår att se om anfallaren accepterar utlåningen (lalaziosiamonoi.it).

Sampdoria vill låna Vladimir Weiss (News of the World).

Chelsea planerar att buda £25 miljoner på Neymar (The Express).

Manchester United är intresserade av Stevan Jovetic (France-Ouest.fr).

Köln är intresserade av Anthony Vanden Borre (Kicker).

3 kommentarer
  1. Toulalan vore helt klart en intressant ersättare för Masken, en tunnhårig mot en silverräv.

    Känns dock som att han kan bli för dyr, 2 år kvar på kontraktet, borde vara i sin prime åldersmässigt, å med lyon som är erkända för att kunna få ut multum för deras stöttepelare.

  2. Toulalan är bra men tråkigt för Kim om de köper honom, då lär Kim cementeras ännu hårdare på det defensiva mittfältet.

    • Lyon köper säkert en defensiv innermittfältare som ersättare till Toulalan om de förlorar denne.

Kommentarer är stängda.