[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har släppt ett pressmeddelande där man – något överraskande – uppger att Daniel Sturridge kan vara tillbaka i spel redan mot Norwich.

Pressmeddelandet i sin helhet:
Daniel Sturridge injury latest

Liverpool have confirmed they’ll give Daniel Sturridge every opportunity to prove his fitness ahead of Sunday’s Barclays Premier League clash with Norwich City.

The striker had to be withdrawn in the 66th minute of last weekend’s 3-2 win over Manchester City.

Sturridge has since undergone further assessment with the club’s medical team at Melwood and a small strain was detected following a scan.

The 24-year-old will now undergo a treatment programme in order to try and be available for the trip to Carrow Road.

* * *

Samtidigt har både Manchester City och Everton spelat mot nedflyttningskandidater under kvällen – och det har inte gått särskilt bra för de två stjärnspäckade topplagen.

Matcherna slutade enligt följande:

Everton – Crystal Palace 2-3 (0-1, 2-2)
0-1: Jason Puncheon 23′
0-2: Scott Dann 49′
1-2: Steven Naismith 61′
1-3: Cameron Jerome 73′
2-3: Kevin Mirallas 86′

Manchester City – Sunderland 2-2 (1-0, 0-2)
1-0: Fernandinho 2′
1-1: Connor Wickham 73′
1-2: Connor Wickham 83′
2-2: Samir Nasri 88′

Evertons oväntade förlust innebär att Arsenal är tillbaka i ’pole position’ om racet efter fjärdeplatsen, där de numera är en poäng före Everton.

Manchester Citys lika oväntade oavgjorda match mot Sunderland innebär att de är hela 6 poäng efter Liverpool med en match mindre spelad.

13 kommentarer
 1. Nu räcker det med X mot Chelsea om vi vinner övriga 3 matcher för vi ska vinna ligan. Men Palace-matchen ser ut att bli svår.

 2. Inga dåliga nyheter! Först Sturridge och sen ManC! Bara jag som vill ha Everton i CL? Riktigt synd att de förlorade mot Palace. Tror vår match mot dem kommer bli tuff. Sen kan man ju hoppas att Sunderland kan ta poäng mot Chelsea också och att Suarez gör som vanligt mot Norwich…hattrick!

  • Vill man hitta en glimt av hopp i palace-mötet så kan det väl bli så att de faktiskt redan är klara för fortsatt PL-spel när vi möter dem? Nu gäller det dock att vi fokuserar på våra egna uppgifter och inte tänker på andra lags resultat!!

 3. Sammanbrott av nervositet är vad jag lider av

 4. Det hade varit bra för hjärtat om Titeln varit bärgad innan sista matchen…Newcastle är lite luriga!

 5. Johan:
  Newcastle är numera ett luftslott som tydligt tappat allt vad heter fotboll, ingenting att oroa sig för just DEN matchen, CP är däremot en svårare nöt.

  • Jag oroar mig inte för Newcastle som lag betraktat men det gjorde nog inte ManC om QPR för två år sen heller. Nerverna i en helt avgörande sista match är väldigt stor och därför känns den matchen lite lurig. Mkt pga att den ser så lätt ut på pappret.

 6. Tror alla kvarvarande matcherna blir svåra, det är så mycket press och känslor som står på spel.

 7. Tar vi 3 poäng till är direktplatsen till CL klar även i teorin, bara det är ett grymt bra resultat med tanke på var vi befann oss innan säsongen!

  Men det går inte att inte drömma om MER…

 8. Såg igår hur Crystal Palace spelade otroligt bra mot Everton, tog bort alla deras styrkor. Tror att den matchen kommer att bli vår svåraste att vinna, till och med tuffare än hemmamatchen mot Chelsea. Vi får tacka Sunderland för att de lättade något på det tryck som finns mot oss med ligavinst, nu har vi faktiskt råd att spela en oavgjord match på de fyra kvarvarande 🙂

  En vinst på söndag, samtidigt som Chelsea åker på ytterligare en mina med tanke på CL-spelet hade smakat mumma.

  Även om man är otroligt nöjd med att vi är tillbaka i Europas finrum så finns det så mycket man hoppas på att vi går hela vägen!

 9. Vinst mot Norwich.. Sedan tror jag inte spelarna har något problem att motivera sig till att köra över Chelsea. Terry och Cahill kommer att få åka!

 10. Tre vinster och ett kryss och titeln är vår, fortsätter de andra lagen att klanta sig kan det räcka med betydligt mindre. Vinst mot norwich och vi sätter stor press på de andra att gå fullt!

  • Det kan ju faktiskt bli Chelsea som kan sätta press på oss genom att slå Sunderland på lördag så vi har söndagsmatch. Skulle de dock tappa poäng så har vi ju chansen att rycka lite!

Kommentarer är stängda.