Barcelona är fortsatt intresserade av Javier Mascherano. Den spanska storklubben har dessutom ett potentiellt trumfkort i form av Alex Hleb, som är ett intressant namn för Liverpool (El Mundo Deportivo).

Bloggarens kommentar: Jag skulle hellre ta Abidal+pengar än Hleb+pengar. Mascherano lär hamna i antingen Barcelona eller Inter.

* * *

Christian Poulsen är i stort sett klar för Liverpool. Övergångssumman ligger på 5,7 miljoner euro + eventuellt 1 miljon euro i tillägg. Dansken har genomgått läkarundersökningen och endast påskriften saknas (Calciomercato).

Christian Poulsen är i stort sett klar för Liverpool. Övergångssumman ligger på 5,7 miljoner euro + eventuellt 1 miljon euro i tillägg. Dansken kommer att genomgå läkarundersökningen imorgon onsdag (Tuttomercatoweb).

Bloggarens kommentar: Like it or not, men räkna med att Poulsen blir klar inom kort.

* * *

Liverpool är intresserade av den kontraktslösa mittbacken Aislan. Den långa 22-åringens kontrakt med Sao Paulo gick nyligen ut och nu letar han efter en europeisk klubb. Liverpool var intresserade av honom för ett par år sedan, men då krävde Sao Paulo £10 miljoner, vilket avskräckte Liverpool. En annan spelare som Roy Hodgson riktar blickarna mot är Paul Scharner (Sport.co.uk).

Bloggarens kommentar: Har svårt att tänka mig Aislan gå in i den här säsongens trupp, men ett alternativ kanske vore att signa honom på ett flerårskontrakt och sedan låna ut till samarbetsklubben Genk. Scharner kommer antagligen att fortsätta ryktas till Liverpool så länge han är free agent.

* * *

Carlton Cole ser ut att stanna i West Ham, då de kräver £15 miljoner + ytterligare £5 miljoner i eventuella prestationsbaserade tillägg för att släppa anfallaren. Liverpool är inte beredda att spendera så stora pengar på Cole (The Daily Mail).

Bloggarens kommentar: Carlton Cole kan mycket väl vara ligans mest överskattade spelare.

3 kommentarer
  1. Masch lär väl starta matchen på söndag ifall han inte skulle vara klar för en ny klubb tills dess, väl?

Kommentarer är stängda.