Liverpool är en av de klubbar som visar intresse för Anderlechts megatalang Romelu Lukaku.

”Ingen klubb har kontaktat oss eller Anderlecht på sistone, men jag vet att Real Madrid har varit och sett Romelu några gånger och att intresset finns där,” säger Lukakus representant Cristophe Henrotay till De Standaard.

”Det finns även intresse från Liverpool, Chelsea och alla andra europeiska storklubbar, men det är för tidigt.

”Det idealiska scenariot för Romelu är att stanna i Anderlecht den här säsongen och spela i Champions League. Romelu borde inte ha bråttom”, fortsätter Henrotay.

* * *
West Bromwich är fortsatt intresserade av David N’Gog.

”Ngog is a player we’ve been linked with and we are working on that one. We’re trying. It’s ongoing”, säger WBA-managern Roberto Di Matteo enligt Skysports.com.

* * *

Metro hävdar att Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Craig Bellamy. 31-åringen är rädd för att inte komma med i Manchester Citys ligatrupp på 25 spelare och ser ut att lämna klubben.

8 kommentarer
  1. Gillett sitter tydligen riktigt i skiten ju, han ska ha tagit ett privat lån på £75m och använt LFC som säkerhet…

  2. Lukaku hade varit en våt dröm men tyvär så tror jag han vill till chelsea för han är ett fan av drogba och även lite svag för chelsea med har jag för mig. Plus att han har uttalat sig om att han vill stanna i anderlecht ett tag så han verkligen utvecklar sin potential med 100% speltid.

    • Charles, Ja det verkar som att han är ”Chelsea bound” även om ingenting är påskrivet… Liverpool får väl helt enkelt signa en annan grymt bra ung anfallare som lyckligtvis är Liverpoolsupporter, dvs Connor Wickham.

  3. Jag tycker att det är bra att Liverpool nämns i sammanhanget, det är det viktigaste. Agüero var en stor Liverpool-supporter och han hamnade i Atletico, så det är fortfarande inte omöjligt att han kan hamna i Liverpool bara för att han råkar heja på Chelsea.

  4. Skulle kunna ge mina pungkulor för att se Lukaku i Liverpool

  5. mjo lukaku är ett monster 17 år och 195 och väger nästan 100kg redan gjort mål i cl och snittar hyffsat bra i ligan med

  6. Lukaku och Wickham vore en våt härlig dröm, and bring Bellamy back!

Kommentarer är stängda.