. . .

Sturr

Det senaste om Daniel Sturridges skada

Sturridge blev som bekant skadad i förra veckans landskamp mot Irland. Skadan är så pass allvarlig att Sturridge förväntas miss säsongsinledningen och det kan dröja ända till september innan anfallaren är redo för spel igen. Det handlar alltså om en skadefrånvaro på 3-4 månader (The Guardian).

Sturridge kanske inte är tillbaka i full träning förrän i augusti (The Times).

Kommentar: Sturridges skada känns lite som ett slag under bältet med tanke på Suarez-situationen.

* * *

Det senaste om Iago Aspas

I veckan förväntas Liverpool göra klart med Aspas för £7,7 miljoner (The Guardian).

I veckan kommer Aspas till Merseyside för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen innan han skriver på för Liverpool i vad som förväntas vara en övergång som kostar LFC £7,7 miljoner i övergångssumma (The Telegraph).

Liverpool kommer att värva Aspas under veckan, då han är på väg att bli helt klar för omkring £7 miljoner. Han kommer att genomgå en läkarundersökning i veckan (The Daily Mail).

Kommentar: Det händer sällan att Liverpool värvar en spelare som jag verkligen inte har koll på, men det verkar inträffa i detta fall. Roligt men ändå inte!

* * *

Det senaste om Simon Mignolet

Liverpool vill att Mignolet ska ersätta Pepe Reina om spanjoren lämnar klubben. Asmir Begovic och Alex McCarthy är andra målvakter av intresse för Liverpool, men det är Mignolet som man helst vill ha. Sunderland kommer knappast att sälja Mignolet billigt, men Liverpool är hoppfulla om att han skulle kosta mindre än de £15 miljonerna som Stoke vill ha för Begovic (The Guardian).

Om Reina lämnar Liverpool – vilket han får göra för £10 miljoner – så kommer LFC att buda på Mignolet (The Telegraph).

Liverpool har ett starkt intresse för Mignolet och kommer att överväga honom om Barcelona signar Reina (The Daily Mail).

Kommentar: Jag tycker att det vore idiotiskt av LFC att snåla. Om Reina lämnar måste den nya ettan hålla väldigt hög klass – det tycker jag inte att Mignolet gör. Det vore bättre att betala mer för Begovic.

* * *

Det senaste om Tiago Ilori

Liverpool kommer att ge Sporting Lissabon ett nytt bud på Ilori. Det senaste budet var på €4,2 miljoner men kunde stiga med ytterligare €800 000. Sporting vill dock ha €7 miljoner för Ilori. Klubbarna är alltså en bit ifrån varandra, men dörren är öppen för fortsatta förhandlingar (O Jogo).

Kommentar: €7 miljoner låter som en fair deal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Är tveksam till Mignolet. Har hellre kvar Reina då.

 2. Någon annan än jag som såg Ter Stegens tabbe igår? Bland det värsta man sett, tveksamt om Barca vågar köpa honom nu.

 3. Fan , så typiskt med sturridge! Det är ju så viktigt att vi kan få en bra start på säsongen så vi inte halkar efter i början ..IGEN..

 4. Hoppas inte Aspas blir en ny Assaidi-värvning…

 5. Hmmm, precis vad som behövdes, en långtidsskada på Sturre… Även om Suarez nu försvinner så behöver vi ju så klart en väldigt bra ersättare på anfallssidan. Ser att många vill att Sturre ska spela som spets, vilket jag också tycker. Även om han ska spela där så måste vi ha en riktigt bra back-up på den positionen, för tyvärr verkar han vara ganska skadebenägen. Jag hade gärna sett en riktig måltjuv som ersättare, men då vi inte kan erbjuda nåt Europa-spel så blir det nog svårt att locka till oss de bästa namnen.

  Vet inte om Aspas eller Borini kan vara lösningen under den första månaden, lite osäkra kort båda två. Fast får de båda vara friska under försäsongen och lyckas peta in ett par baljor så kan det vara en ok nödlösning.

 6. Mignolet håller inte i ett lag som vill till toppen.
  Hur står sig t.ex. Pär Hansson på den internationella scenen? Han har varit allsvenskans bästa målvakt i flera år och om det inte vore för Isaksson hade han varit förstavalet i landslaget. Kanske kunde bli en ny Lindegaard eller Shaaban som dyker upp från ingenstans och gör det väldigt bra i PL. Borde inte kosta så mycket heller. Menar inte att han ska vara tänkt som förstamålvakt men om vi plockade in en rutinerad målvakt som håller några år med Hansson som tvåa och som på sikt kan ta över. Kanske skulle kunna vara något?
  Vad sägs om att plocka in Friedel? Håller fortfarande väldigt hög klass och får inte spela i Tottenham.