. . .

Real Madrid är beredda att lägga £85 miljoner på Gareth Bale – och £40 miljoner på Luis Suarez. Uruguayanen har länge varit frustrerad över den relativt låga kvalitén i Liverpools trupp och var på väg att pusha för en flytt om truppen inte förbättrades – även innan bettet på Ivanovic. Suarez vill helst till Barcelona eller Madrid, men Bayern München och Juventus har också visat intresse (The Times).

Liverpool har erbjudit Sporting £3,6 miljoner för Tiago Ilori (The Times). Under gårdagskvällen kom dock rapporter från Portugal om att Sporting hade nobbat ett bud på 5 miljoner euro från Liverpool.

* * *

hughes

Newcastle vill signa Derbys talang Will Hughes och är beredda att betala de £10 miljonerna som han värderas till. Många andra toppklubbar – inklusive Liverpool, Arsenal och Manchester City – är också värderade av tonåringen (The Daily Express).

Christian Benteke är beredd att säga till Aston Villa att han vill lämna klubben för att försöka få fram en flytt till antingen Arsenal eller Tottenham. Atletico Madrid är också intresserade av Benteke (The Daily Express).

Manchester United och Liverpool är intresserade av Max Clayton. Den 18-årige anfallaren har ett år kvar på sitt kontrakt med Crewe – och vill inte förlänga (The Daily Express).

Inter är den senaste klubben att kolla på Thomas Ince. Liverpool, Newcastle och Spurs har också kollat på Ince (The Daily Express).