. . .

Real Madrid är beredda att lägga £85 miljoner på Gareth Bale – och £40 miljoner på Luis Suarez. Uruguayanen har länge varit frustrerad över den relativt låga kvalitén i Liverpools trupp och var på väg att pusha för en flytt om truppen inte förbättrades – även innan bettet på Ivanovic. Suarez vill helst till Barcelona eller Madrid, men Bayern München och Juventus har också visat intresse (The Times).

Liverpool har erbjudit Sporting £3,6 miljoner för Tiago Ilori (The Times). Under gårdagskvällen kom dock rapporter från Portugal om att Sporting hade nobbat ett bud på 5 miljoner euro från Liverpool.

* * *

hughes

Newcastle vill signa Derbys talang Will Hughes och är beredda att betala de £10 miljonerna som han värderas till. Många andra toppklubbar – inklusive Liverpool, Arsenal och Manchester City – är också värderade av tonåringen (The Daily Express).

Christian Benteke är beredd att säga till Aston Villa att han vill lämna klubben för att försöka få fram en flytt till antingen Arsenal eller Tottenham. Atletico Madrid är också intresserade av Benteke (The Daily Express).

Manchester United och Liverpool är intresserade av Max Clayton. Den 18-årige anfallaren har ett år kvar på sitt kontrakt med Crewe – och vill inte förlänga (The Daily Express).

Inter är den senaste klubben att kolla på Thomas Ince. Liverpool, Newcastle och Spurs har också kollat på Ince (The Daily Express).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Plocka hem Clayton och Hughes. Känns som riktigt bra framtidsmän. Hughes känns nästan som ett måste, en av Storbritanniens största talanger och han är Liverpoolsupporter. Vad väntar LFC på?

    • Iofs är £10 miljoner ganska mycket för en spelare i en klubb som vill ta sig upp till toppen till nästa säsong. Värvningen kanske blir aktuell om Suarez drar för 50?

  2. 10 miljoner pund för en spelare i den åldern som inte kommer kunna prestera på den nivån liverpool kräver inom de närmsta 3-5 åren känns inte som rätt investering att göra med en begränsad transferbudget… Förstår inte heller hur priserna kan vara så höga på brittiska talanger, när en spelare som rooney ryktas gå för runt 30 som redan varit topklass i ligan i flera år. Jämför det med att vi köpt henderson för 16, visst han kanske blir bra på sikt men han kommer aldrig kunna säljas för 30 i framtiden.. Nu påverkar ju hur höga löner de här spelarna får också såklart men att betala en lägre lön i 3-5 år innan de här killarna kan prestera är inte heller gratis, framförallt kommer det inte ta oss till toppen om vi lägger stora delar av vår budget på sådan här spelare, vi har redan ett överflöd av unga talanger.

  3. Hughes och Clayton känns riktigt bra! Låna ut shelvey/hughes(en säsong) som en deal till derby och låna ut Morgan mot Clayton! Såklart får dom pengar också, men vill se sånna här värvningar! Skulle även vilja se att papa, shaw, Lamela också… Men allt beror på om suarez eller Reina lämnar, lämnar någon av dom så behövs de världsklass spelare som ersätter typ higuain:)

  4. I min värld är det helt sjukt att Bale (enligt ovan rykte) värderas till mer än det dubbla än Suarez. Ok att Bale är yngre men ändå. Om Tottenham får 85 ska vi ha minst 60-70 för Suarez.