. . .

Carroll

Förra veckan cirkulerade rykten om att Andy Carroll hade tackat nej till West Ham. Nu kommer motsatta rapporter – dessutom från pålitligt håll.

Det är nämligen The Liverpool Echo som uppger att Carrolls försäljning till West Ham ser ut att bekräftas under den här veckan. Anfallaren kommer allt närmare en flytt till West Ham – som inte har blivit avskräckta av faktumet att engelsmannen kommer att missa ligastarten på grund av en hälskada.

Carrolls tidigare klubb Newcastle har gett indikationer på att de inte kommer att lägga något bud på honom.

Vidare skriver The Liverpool Echo att Iago Aspas förväntas komma till Liverpool under veckan. Då ska spanjoren genomgå en läkarundersökning och förhandla om kontraktsvillkoren.

Tidningen påpekar även – åter igen – att Liverpool inte är intresserade av Alex Pearce.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Bra, skönt med lite positiva nyheter i röran om Suarez!

 2. Skulle bli väldigt glad om Carroll skriver på för en annan klubb de närmsta veckorna. Iago Aspas vet jag inte mycket om, och blir däför lite orolig. Skulle hellre se att vi la Aspas pengarna på en vassare offensiv kraft

 3. Skönt att såpan med Carroll äntligen får ett slut. Bara önska honom lycka till i karriären.

  Grattis Liverpool FC på 121 årsdagen! 🙂

 4. Tycker det är riktigt tråkigt Carroll inte ingår i Rodgers planer för jag skulle verkligen vilja se honom lyckas hos oss. Onekligen verkar BR föredra forwards som är mer tekniskt lagda och jag antar att Premier League mer och mer frångår det ”klassiskt fysiska” spelet som har anammats i årtionden i England och det är i den typen utav spel som Carroll skulle passa bäst.

  Personligen hade jag önskat att vi skulle behålla Carroll som en liten tyngre pjäs att kunna spela i vissa matcher. Jag är helt övertygad om att Carroll passar bäst i ett tvåmannaanfall och alltför ofta har han spelats som ensam spets hos oss. I underläge i matcher eller då vi behöver en förändring av matchbild tycker jag det skulle vara utmärkt att kunna byta ut en mittfältare/back mot Carroll och gå upp på två anfallare.

  Jag minns särskilt hemmamatchen mot City säsongen han kom då han kraftfullt nickade in en påse och sedan krutade in en andra med sin vänsterdoja en liten bit utanför straffområdet. Det är bara synd att han inte kom till rätt fler gånger!

  Oavsett så tycker jag det är viktigt att vi nu har bestämt oss i alla fall. Om BR är övertygad om att det finns andra spelare som passar bättre in i spelsystemet så litar jag på honom! Om Carroll lämnar får vi bara önska honom lycka till.

  Detta var bara någonting jag ville ha sagt! Finns det fler som kan hålla med mig lite i mina tankar?

  • Förstår vad du menar. Carroll vore en tillgång att ha i truppen. Dessvärre vore han inte en tillräckligt stor tillgång med tanke på den ekonomiska biten. Det vore rimligare att ha en billigare targetman som ”plan B” i så fall. Dels har Carroll hög lön, dels kommer försäljningen att inbringa ca £15 miljoner.

   Liverpool kan lägga de £15 miljonerna på en spelare som är mer än bara en ”plan B”.

  • Ja, dagens fotboll har ju gått ifrån att vara en sport till att vara en ”industri” där ekonomin numera spelar en allt mer central roll. Så på det viset kan jag förstå varför man nu väljer att ”casha in” på Carroll.

   Känns som att tajmingen var fel när Carroll kom till klubben. Han var skadad när han kom och skulle ersätta en utav de bästa anfallarna som någonsin spelat för oss. Och när han sedan väl fick chansen tycker jag väl inte riktigt att han tog den. Men jag hävdar fortfarande att Carroll kommer att bli en viktig kugge i Englands landslag framöver och det är synd att han inte lyckades hos oss.

   Lycka till Andy!

 5. Carroll tyckte jag när han spelade i Newcastle såg snabb, stark och någorlunda teknisk ut! Men då var han i sitt livs form! När han gick till oss så skadade han sig, o med den kroppen o spelstilen så blev han bara långsam och tappade allt hade med koordination att göra! Sen fick han inte tillbaka de….. Tyvärr…. Bara att sälja av! Hoppas suarez stannar för jag vet inte vem som kan ersätta den talangen!