*Mer kommer senare.

* * *

Liverpool har tagit ytterligare ett steg mot en renovering och ombyggnation av Anfield. Nu har man skickat in sin bygglovsansökan.

Läs mer på Liverpools officiella hemsida.

* * *

Liverpool kommer att offentliggöra värvningen av Emre Can inom kort (The Times).

Liverpool tror sig kunna behålla Luis Suarez. Det har ryktats om intresse från Real Madrid, men hittills har inga uttryckt intresse för honom i sommar. Dessutom har Suarez sagt till vänner att han trivs i Liverpool och inte kommer att försöka flytta i sommar (The Times).

FSG har gett Ian Ayre ett nytt kontrakt och gjorde honom till ’chief executive’ istället för ’managing director’ (The Times). Det betyder att Ayre numera är Verkställande direktör (VD) i Liverpool FC.

* * *

Liverpool är nära att ge upp Adam Lallana för att istället rikta blickarna mot Lazar Markovic. Initialt var den talangfulla serben Liverpools huvudspår till att förstärka vänstermittfältspositionen, men då krävde Benfica hela £30 miljoner för honom. Nu verkar dock prislappen ha sänkts till £25 miljoner och Brendan Rodgers är rädd för att Benfica ska sälja Markovic till en annan klubb medan man väntar på klarhet kring Lallana. Rodgers vill ha ett omedelbart svar från Southampton rörande Lallana – annars kommer han att fokusera på Markovic istället (The Mirror).

Markovic 2

11 kommentarer
 1. Jag har inte sett mycket av Markovic, är han verkligen så bra?

  • Skulle ju ta Lallana före Markovic alla dagar i veckan!!!

 2. Ett dilemma kan vi hamna i, som är likt det Spurs hade med Bale…

  OM RM Erbjuder närmare 1 Miljard för Suarez – ska han säljas då?

  Det finansierar minst 5-6 spelare in…

  Vad tycker Ni?

  • Sportsligt – Nej (kortsiktigt) och Ja (långsiktigt)
   Ekonomiskt – Ja

  • Det beror på om de kan hämta in en ung klass anfallare för under 400milj så kan det gynna laget långsiktigt. Hade gärna tagit Isco och Morata och 600milj istället för rena cash.

   Frågan är vilken anfallare som kan fylla tomrummet, vilken tycker ni och varför?

 3. Markovic är inte bra! Håller inte i pl…. Megaflopp om vi tar hsn

 4. Ska vi sälja suarez och enbart ta cash så tror jag vi kommer förlora på affären. Däremot om vi kan få spelare från real typ di Maria, varane, contreau o benzema så tackar jag ja.

 5. Suarez skall ingenstans! Klarhet ang lallana lär komma inom väldigt kort om det blir något där, gällande markovic tror jag rodgers har tabs på honom och väntar så länge som möjligt eller tills han får info om andras direkta intresse och isåfall agerar då. Detta kan ju naturligtvis vara efter vm eller imorgon..

Kommentarer är stängda.