[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Emre

Emre Can är klar för Liverpool (Bild).

* * *

Liverpool hoppas göra klart med Emre Can i veckan (BBC Sport).

* * *

* * *

Nu har Liverpool gett Bayer Leverkusen ett skriftligt bud för Emre Can. Budet ligger på utköpsklausulen 12 miljoner euro. Nu kommer övergången troligtvis att ske inom kort, då Emre redan borde vara överens med Liverpool (Bild).

Liverpool har gjort framsteg i kontraktsförhandlingarna med Emre Can under de senaste dagarna, och har sedan tidigare klargjort att man är villiga att trigga hans utköpsklausul (The Guardian).

* * *

Liverpool tänker inte höja budet på Adam Lallana och anser att det är upp till antingen Southampton eller Lallana att se till att övergången blir av. Trots att Lallana vill till Liverpool har han ännu inte lämnat in en formell transferbegäran, medan Southampton har skjutit upp sin transferaktivitet tills en ny manager är installerad. Liverpool kommer att gå vidare till andra ’targets’ om Lallana inte blir klar inom kort (ESPN).

* * *

Liverpool, Arsenal, Chelsea, Juventus och Roma är intresserade av Youri Tielemans (Sky Italy).

Liverpool, Arsenal, Chelsea, Juventus och Roma är intresserade av PSG:s mittfältstalang Kingsley Coman (Sky Italy).

* * *

29 kommentarer
 1. Tror ej shaqiri har ett dugg att göra med lallanaaffären.

  • Man kan alltid hoppas men har vi verkligen så mycket pengar att handla för? Mellan Rickie, Lallana och Shaqiri är vi uppe i 50m. Och sen Moreno för 17? En MB för 10?
   Vi får hoppas vi får sålt lite spelare för mer än småmynt.

 2. Lallana lär ju inte hända när dom tackat nej till £25 miljoner.

  • Egentligen har väl inte Southampton tackat nej. De har bara sagt att de inte kommer att sälja några fler spelare förrän en ny manager är installerad.

 3. Rätt så många spelare som kan spela på de offensiva platserna.
  Suarez, Sturridge, Lambert, Borini, Coutinho, Sterling, Suso, Shaqiri och Lallana om dem två ansluter. 9 platser på 3-4 startplatser…. Då har jag tagit bort Aspas och Alberto då jag gissar att Aspas säljs och Alberto lånas ut. Visserligen kan även Suso lånas ut, men det känns viktigt att han får ett nytt kontrakt innan han lånas ut.

  Kommer Borini säljas? Vad tror ni?

  • Borini kan helt klart säljas men om han gör det är ju mer osäkert. Just nu ser det väl lite 50/50 ut angående honom. Aspas är ju större föremål för att försvinna iaf. Borini och/ eller Ibe kan även lånas ut.

  • Du får också tänka på att man kommer spela bra över 50 matcher nästa säsong med 2 matcher i veckan flera gånger. Suso tror jag inte kommer vara i laget nästa säsong och Coutinho och Sterling kommer roteras mycket nästa säsong. Samt att Sturridge har haft skadeproblem så han kommer inte spela så mycket heller.
   Sen kan du ju ta de som att Lambert ersätter Aspas och Shaqiri ersätter Moses. Och truppen behövs breddas. 9 offensiva spelare är inte så överdrivet.

  • Langar någon upp 14 mille (som det pratades om, minns ej om det var € eller £) , så tror jag nog de gör sig av med Borini.

  • Om Borini försvinner så måste man köpa in en anfallare till. Jag skulle ha svårt att tacka nej till £14m för Borini men behåller faktiskt honom hellre än att ta in någon ny. Liverpool borde förändra så lite som möjligt i laget och jag tycker Borini är en bra anfallsalternativ.

 4. Can verkar vara väldigt nära nu. Både BBC och BILD rapporterar om det

 5. Tielemans!! Köp, köp, köp!

 6. 32 mille för Costa, är inte det väldigt billigt? Eller är han inte lika bra som jag tror?

  • Egentligen inget konstigt pris, men som Liverpoolsupporter är man ju van att spelare kostar £20m+ så fort de gör en bra PL-säsong. Costa kommer dock bli högavlönad i Chelsea.

 7. Jetzt ist es klar: Can wechselt zum FC Liverpool!

 8. BR o Co bygger ny trupp och det verkar bli bra…

  Lambert – klar
  Can – klar?
  Moreno – snart klar?
  Lallana – hoppas jag blir klar
  Shaqiri – hoppas jag blir klar
  Mb (Lovren?)
  Mv (reserv)

  Sedan kan vi luta oss tillbaka och sedan hugga in något stort namn till i slutet av fönstret…

  • Kommer inte finnas pengar till något mer om alla dessa går in. Lambert 4m, Can 12m, Moreno 17m, Lallana 25m, Shaqiri 20m (?), Lovren 15m. 93 miljoner för alla dessa, får vi in 23 miljoner från övergångar och lägger till på de 70 miljoner vi ryktas ha från början så skulle det kunna gå.

  • Beror väl på hur avtalen skrivs?
   Kan ju skriva att summan betalas över 3 år och då kan man budgetera den summan över tre år och på så sätt få loss lite pengar… och sedan kan nog FSG tänka sig putta in något extra vid en specifik övergång…

  • Om Liverpool köper in dom spelarna för dom pengarna så har man inte ens använt tv-pengarna man fick för förra säsongen. Pengarna finns absolut, frågan är bara om man vill spendera så mycket.
   Sen så kommer Aspas, Assaidi, Reina, Agger och Coates säljas. Aspas borde dra in £6-8m, Assaidi £5m, Reina £4m, Agger £10-12m, Coates £2m. Sen kan mycket väl Kelly och Coady också säljas vilket ger ett par miljoner. Om Borini säljs så ska man få £12-14m.
   Så jag tror vi kommer få in runt £30m på försäljningar och möjligtvis mer om Borini säljs.
   Sen så är Shaqiri €20m vilket är runt £16m, samma med Can, priset är €12m vilket är en bit över £9m

 9. Hoppas han är duktig, har som sagt sett väldigt lite av honom men Rodgers kan nog göra honom bra i vilket fall ;). Kan ju hoppas att Chelsea får ännu en anfallare att underprestera för om Costa är lika bra i Chelsea som han har vart i år kommer det bli en väldigt tuff uppgift att sluta före dem med tanke på hur stabilt resten av deras lag är.

  • Det är långt ifrån säkert att Costa blir en succe i Chelsea. Han har egentligen bara gjort en riktigt bra säsong och kan likt soldado få det svårt i PL.

   Jag har aldrig sett Can spela men jag har en bra magkänsla att det kan var en spelare vi får mkt nytta av. En spelare som kan spela på många positioner måste ju vara spelinteligent o sedan verkar han vara en kraftfull spelare med bra teknik. Jag tror han CAN bli en succe:)

 10. Är rädd suarez lämnar för Real! Har dom bestämt sig för suarez så blir det nog så..

 11. Får vi klart med Can, Moreno och Shaqiri innan VM och Lambert som redan är done har vi gjort en sjuk bra öppning på transferfönstret!!
  Frågan är om man enns kan hoppas på nåt mer?

  Ayre o co har verkligen gjort hemläxan isåfall, lär ju inte bli lättare att ro i hamn affärer när Ute, Spurs tränare börjat sondera marknaden!

 12. Föga oväntat; Spurs försöker kapra Moreno.
  Erbjudit £14M + lån av Soldado. Men tror inte Sevilla är intresserat av det, de verkar vill ha en straight cash deal.

  Wrap it up, Ayre!

  • Enligt Daily Mail ska väl tilläggas. Långt ifrån en trovärdig källa.

 13. Fattar inte hur Mourinho och Chelsea tänker??
  De betalar 32£ för Costa när det i mina ögon har en bättre/utvecklingsbar spelare i form av Lukaku?? Ja jag tycker Lukaku är bättre och än bättre kommer han bli. Men har man för mycket pengar så…
  Men jag ska inte ropa hej än, Lukaku kanske får chansen i år…

  • Smaken är som baken..
   Mr Mourinho är ju inte direkt känd för att vara feg, och hans resultat talar väl till hans fördel! Costa ger nog betydligt säkrare leverans på kort sikt än Lukaku..

  • Är väl snarare tvärtom? Lukaku har väl leverat runt 15+ mål både för Everton och WBA. I ett bättre lag och bättre medspelare borde det kunna bli över 20.

   Costa oprövad i England och som någon sa, han har väl inte haft mer än en riktigt bra säsong. Sen vet jag inte hur hans skadehistorik ser ut tidigare men verkade lite utsliten nu i slutet av La Liga.

  • Precis vad jag också tänker Joakim!

Kommentarer är stängda.