Nu har Liverpool offentliggjort att Emre Can är klar för klubben.

18 kommentarer
 1. Spännande! Har absolut ingen koll på honom men han verkar ju spännande enligt rapporter. Bra med tidiga värvningar. Lambert såg ju också pigg ut igår för England. 🙂

 2. Den här värvningen känns riktigt bra. Av det jag har scoutat om honom så känns han betydligt mognare i sitt spel än vad hans ålder visar. Jag tror det här är ett kap.

 3. 2/4 positioner vi behövde värva till klara. VB och MB kvar då så har vi gjort måstevärvningarna. Gå all in på Moreno och Hummels… därefter rensa och köp en eller två offensiva spelare.

  • Vi får väl se vilka som eventuellt lämnar också. Då kan den den där siffran komma att ändras. 🙂

  • Självklart.. men Alberto, Moses och Cissokho är än så länge de enda som dragit – ingen av de direkt breddade truppen under året.

   Jag resonerar utifrån den truppen vi använde den gångna säsongen. Där har det enligt mig saknats en utpräglad anfallare att rotera på. Jag anser att vi behöver ett långsiktigt alternativ såväl som på kort sikt som avlastning för Gerrard, antar att det är tanken med Can.

   Vi saknar nu en vänsterback och en ledarmittback. Sedan när vi börjar rensa får vi väl efter hand fylla på med bättre spelare än de som lämnar.

  • Vem vet Can på vänsterbacken kanske är något Rodgers har i planerna.

  • Det ställs ju å andra sidan mycket högre krav på truppen nästa säsong än det gjorde på truppen den här säsongen. Fyra nyförvärv kan till och med vara i kraftig underkant. En backup målvakt verkar ju exempelvis finnas med på listan in, om vi nu ska snacka vad som fattas/vad som rapporterats.

  • Absolut är det så. Men jag tycker att dessa fyra positioner är de som är absolut viktigast att bredda/spetsa. Sedan behövs det flera spelare men dessa fyra måste verkligen in enl mig.

  • Jag skulle nog vilja lägga till en femte position: offensiv mitt
   Vi har ju letat ett tag nu och verkat fastna för Lallana. Mhitaryan var väl tänkt för den positionen förra sommaren.

  • Jo, men skulle lägga det som 5:e prio i dagsläget då vi har Coutinho, Sterling och Suso som kan lira där för stunden. Där handlar det snarare om att få in en tung värvning än att det behövs spelare, är det då verkligen värt att lägga en stor del av budgeten där just nu?

  • Med tanke på hur ojämn Courinho har varit under säsongen så tycker jag det är en viktig del att investera i.

  • Klart men inte som de andra..

 4. Välkommen till världens vackraste klubb!

 5. Denna värvning är verkligen spännande! Sen blir jag nog personligen lite orolig för Lukas framtid. Har alltid gillat Lukas som fotbollsspelare och person men nu kommer han få svårt att få speltid. Emre Can är nog både backup till Gerrard och Hendo då han har flexibiliteten. Lukas kommer få svårt att konkurrera om de mer offensiva mittfältspositionerna då han förlorat tempo

 6. Lucas kommer försvinna!
  Napoli känns inte helt omöjligt…

  • Är inte helt säker. Lucas är en stor del av anledningen till att Suarez och hans familj trivs i Liverpool då fruarna kommer bra överens. Kanske bäst att hålla kvar honom tills januari.

 7. In med en VB, HB, MB, OffensivMitt/Ytter nu. Alla ska vara så bra så de går in i elvan. Moreno, Aurier, Hummels och Firmono! 😀 Haha kanske är lite för orealistiskt dock 😛 Men vi ska satsa högt! 😉

Kommentarer är stängda.