Varje säsong är det dags för ett nytt matchställ och vi väntar alltid med stor spänning på vad LFC kommer få bära till den kommande säsongen. Den här gången är det New Balance som stått för utformandet av Liverpools matchställ och ni kan se både video och bilder av det sprillans nya hemmastället här nedanför.

Vad tycker ni om den hemmatröjan för säsongen 16/17? Snygg, ful, grann, utsökt, hemsk, magnifik? Diskutera i kommentarsfältet.

 

8 kommentarer
 1. Ge oss 90-talskragarna tillbaks!

 2. Den är väl inte ful men ganska tråkig, påminner om den vi hade första året med Warrior…

 3. Helt okej, men som redan många har nämnt så är den utöver kragen otroligt lik Warriors tröja för några säsonger sedan (som jag då tyckte var otroligt snygg). Samtidigt, hur många varierande plagg kan man göra med dessa förutsätättningar? Framförallt med tanke på att det är första kitet. Det är väl dödssynd att latja runt med den allt för mycket. Sen så gillar jag kragen ska sägas. Ska bli kntressant att se hur många som kör uppknäppt… ;D

  P.s Vad hände med matchdagssnackwt, rapporter och analyser från helgens match mot Watford?

  • Fast den tröjan vi hade första året med Warrior hade en vikbar krage, like en pikétröja – Plus annan röd kulör.
   Inget fel på denna tröja men inget ”wow!”… Hade varit snyggare om Standard Chartered var tryckt i vitt istället..

 4. I like it! Tycker kragen är snygg och gillar ränderna som går horizontalt genom tröjan. Tycker den gula gör att den ser lite mer klassisk ut än vad dom tröjorna LFC har haft dom senaste åren med vita highlights och tryck. Och bortsett från färgerna så ser den inte ett dugg ut som den första tröjan Warrior gjorde. För det första hade den vertikala ränder och en vikbar krage samt att den inte hade några gula highlights överhuvudtaget som den här har på kragen och ärmarna.
  Och av det man kan se på bilder så verkar materialet vara helt annorlunda.

  Gillar stilrena och minimala hemmatröjor. Liverpool ska spela i helrött och ju mindre andra krusiduller som möjligt, desto bättre.

  Målvaktsstället är däremot kanske det snyggaste jag har sett Liverpool någonsin ha. Den vita är nog den som kommer närmast men den hade man hellre haft som bortaställ istället för målvaktsställ.

 5. Helt ok, jag skulle kunna bära den med stolthet. 700 spänn för en tröja är dock något jag inte betalar oftare än vart fjärde-femte år.

  • Det är ju lite saftigt, speciellt om man tar namn och nummer, då är det snarare 900-1000 spänn. Men om något så kan man inte klaga på kvalitén. Har ett par uppemot 10år gammla Addidas tröjor som ser ut som nya trotts att man använt dom när man lirat fotboll eller innabandy. Samma med Warriortröjorna man har. Så man förstår priset, även om det svider att betala det. Men man kan trösta sig med att pengarna går till klubben man älskar. 🙂

 6. Tycker tröjan överlag är snygg, men var det ingen mer än jag som tyckte att det i gårdagens match såg ut som de hade axelvaddar? Skitfil söm precis vid axelslutet!!

Kommentarer är stängda.