Allt tyder på att Liverpool kommer att dumpa Sakho i vinter.

Mamadou Sakho har varit i den så kallade frysboxen under en längre tid, även om han har fått en del speltid i lag under A-laget på sistone. Han tränar dock fortfarande inte med A-laget. Samtidigt imponerar Matip och Lovren stort i ligavinst efter ligavinst, medan Klavan, Lucas och den comebackande Gomez utgör en stadig backup bakom den ordinarie mittbacksduon.

Idag skriver L’Equipe att Sakho ”inte längre existerar i Jürgen Klopps ögon”. Tidningen menar att Sakho kommer att säljas i januari, men de nämner ingen potentiell ny klubbadress.

L’Equipes Vincent Duluc var nyligen på plats vid en av Liverpools presskonferenser. Då frågade han Klopp om Sakho och fick svaret: “I hope you didn’t make the long trip for this question. Because answer is I’ve said everything about this already. You could read it in English newspapers!

På frågade om Sakhos form i U23-laget svarade Klopp: ”Good, but all that I’ve said about this I said to Mama in the talk, so nothing else to say about it.”

1 kommentar
  1. Tycker det är synd hela situationen med Sakho. Han är en av mina favoritspelare och jag skulle så gärna vilja se honom i den röda tröjan igen. Man kan ju undra vad som egentligen har hänt mellan honom och Klopp. Tidningarna och klubben förmedlar en sak men jag tror det är mer som ligger bakom än vad vi får veta.
    Hoppas får hans skull och för klubbens skull att han lämnar i vinter. Han behöver få spela fotboll och koncentrera sig på det och klubben behöver få bort den negativa publiciteten.
    Tror hans spelstil skulle passa perfekt i Italien, kanske Roma? Ett mittförsvar med Manolas och Sakho skulle vara väldigt intressant.

Kommentarer är stängda.