Liverpools bäst betalda åskådare kan vara på väg att flytta österut.

Lazar Markovic har minst sagt floppat i Liverpool. Numera platsar han inte ens på bänken och är egentligen ett ämne för TL-poddens ”Var är han nu?” snarare än någon som aspirerar på speltid i Liverpool.

Idag skriver Liverpool Echo att de regerande ryska mästarna Spartak Moskva är intresserade av att signa honom. Både Liverpool och Markovic vill gärna se att en övergång blir av den här månaden, eftersom spelaren inte har någon framtid i klubben.

Markovic, som kostade £20 miljoner när han köptes loss från Benfica, har 18 månader kvar på sitt kontrakt. Det är oklart hur mycket Liverpool begär för honom, men förra sommaren krävde man £16 miljoner i övergångssumma, vilket var mer än någon av de dåvarande intressenterna var villiga att betala. Den gången var Watford, Fiorentina och Zenit St Petersburg intresserade, men de avskräcktes alltså av prislappen.

2 kommentarer
  1. Ja, känns ju som att man max kan få ut 10 utav honom trots marknaden idag.
    Visst det är en förlust, men inte direkt som att man går plus på att behöva betala ut en lön till honom.

    • 10 vore fantastiskt. Spartaks dyraste värvning genom tiderna kostade drygt £11 miljoner och de andra klubbarna som nämns brukar inte heller punga ut stora summor. Så vi får nog nöja oss med det ’lilla’.

Kommentarer är stängda.