Daniel Sturridge skrev på för Liverpool i januari 2013. Nu kan anfallaren lämna för att aldrig återvända.

Idag uppger Liverpool Echo att LFC har accepterat Inters erbjudande för Sturridge. Den italienska storklubben kommer att stå för Sturridges lön samt betala Liverpool över £2 miljoner i låneavgift, samtidigt som de får en köpoption (summa oklar). De kommer däremot inte tvingas köpa loss Sturridge i sommar.

Detta räckte tydligen för att Liverpool skulle nappa, trots att man initialt bara var intresserade av en försäljning för £30 miljoner. Det var uppenbarligen betydligt högre krav än marknaden är beredda att tillgodose, vilket har resulterat i att Liverpools ställningstagande mjuknat rejält.

Trots att Sturridge vill lämna Liverpool tvekar han inför Inters erbjudande, skriver Liverpool Echo. Anfallaren vill hellre flytta till Sevilla, men spanjorerna har (hittills) inte följt upp sitt intresse med ett seriöst erbjudande.

3 kommentarer
 1. En utlåning skulle inte sitta fel.
  Satsa på Ings som back up resten av säsongen, han jobbar hårt och passar in i taktiken.

  Såg på sportbladets silly season att vi signat en ny vänsterback vid namn Tony Gallacher. Någon som vet något om honom?

  • Tycker det är alldeles för osäkert att satsa på Ings som backup. Senast han gjorde comeback hann han knappt spela innan han blev skadad igen. Oklar form där.

   Ingen vet nog något om Gallacher, ingen som kollar på skotska Championship här 🙂

 2. Tycker oavsett att man får bestämma sig för hur man gör med Sturridge. Visst är han skadebenägen och har tappat, men en spelare som han kommer aldrig att hitta formen av att få spela något enstaka tillfälle här och där. Ska han vara kvar ska han vara första val bakom Firminio, Salah o Mané om centrala anfallet. Solanke håller inte måttet iaf, Sturridge har det i sig och det är inte rätt läge att utveckla Solanke… han är inte tillräckligt bra för att gå in och vinna en match åt oss, Sturridge har åtminstone den kvalitén i sin kropp någonstans.

  Tänker man inte satsa på honom tycker jag att man får vara schyssta och släppa iväg honom. Han har varit en bra värvning och spelare, han förtjänar respekt. Även om försäljningen inte skulle inbringa något så har han med sina prestationer återbetalat transfersumman med råge.

Kommentarer är stängda.