______________

Andy Carroll ser ut att lämna Liverpool i sommar. Carroll uppges ha sagt till vänner att han gärna skulle återvända till Newcastle, men hans nuvarande lön vore ett problem för klubben och de vore endast intresserade under rätt ekonomiska omständigheter. Kenny Dalglish försvarade anfallarens beteende efter att denne blev utbytt mot just Newcastle, men internt låter det annorlunda. En källa hävdar: “Kenny has gone out of his way to protect Carroll from criticism. He’s straight with his staff, but many people here are concerned that players like Andy have not adapted to the Liverpool way” (The Mirror).

* * *

Twentes mittback Douglas närmar sig en övergång till Newcastle (The Daily Express).

Arsenal scoutar Olivier Giroud intensivt (The Observer).

Celtic visar intresse för Sunderlands målvakt Craig Gordon (The Daily Star Sunday).

* * *

AC Milan är intresserade av Nancys mittfältare Bakaye Traore (L’Equipe).

AC Milan är fortfarande intresserade av Carlos Tevez (Gazzetta dello Sport).

Manchester City är beredda att betala 8,5 miljoner euro för Lilles talangfulla vänsterback Lucas Digne. Tanken är att tonåringen ska ersätta Aleksandar Kolarov (GOAL.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om Caroll ska säljas då ska vi inte gå med på något skit bud iaf inte från Newcastle

 2. Är det någon som vet vad Caroll drar i lön? Kanske han kan bli ngt på sikt ? Men hur som helst måste vi in med en forward som kan leverera och då är frågan om vi har”råd” med en Caroll på bänken med hans ev lön och hur mycket ”god” stämning kommer han bidra med?

 3. Får hoppas att dessa rykten om Carroll stämmer..Tror inte att vi behöver honom. Man kan lika gärna skola om Coates till forward. Jag tror faktiskt inte att han skulle vara sämre än Carroll.

 4. John Doe det bar lite kul… Tror aldrig Caroll ens ville gå till oss… Han måste blivit tvingad till det… Jag tror inte Newcastle vill ha tillbax han… Ska nöta bänk där? Vem av Senegaleserna ska han peta? Grymma budget värvningar varför kan inte vi göra några sådana?

 5. Vad kan han vara värd om vi säljer honom? 10? Det skulle isf innebära att vi skeppat en anfallare som gjorde mål och även när han var dålig fick han in den då o då för 25 miljoner, fem billigare än vi köpte honom för och sedan gått 1½ säsong utan en målgörare. Totalt misslyckat, men bättre att dra sig ur om det finns en möjlighet till det.

  10-15 miljoner för Carroll och kanske totalt 10 till från andra spelare betyder att vi skulle ha 80-85 miljoner (60 ryktas ägarna göra tillgängliga) att lägga på en anfallare och två yttrar. Ramirez för 15 och Lavezi på 25 (deras ryktade utköpsklausuler), alltså 40-45 miljoner som vi skulle kunna köpa en anfallare för, det är inte många anfallare där ute som inte skulle vara tillgängliga för dessa pengar. 3 startspelare för dessa pengar skulle visa att vi menar allvar och det skulle göra att tyngre spelare ser oss som ett attraktivt alternativ.

 6. Verkar vara en av få som vill ha kvar Caroll. Jag tycker Liverpool som klubb inte ska fungera som ett city där långsiktighetstänk i existerar, där spelare som gör en dålig säsong ryker och där panikförsäljningar genererar i underpriser.

  Jag älskar tänket i värvningarna i somras, de kändes genomtänkta och långsiktiga. Det var inga värvningar alá Robbie Keane, Poulsen, Kyrgiakos mfl.
  I somras så byggdes en framtid, en stomme som sedan nu kan spetsas till . Inget snack om att mer kvalité och bredd behöver tillkomma, men inte i alls lika stor utsträckning som tidigare. Jag tänkte mig i somras och tänker fortfarande att det är den stommen vi byggde i somras ska vara kvar i många år till.
  Caroll må en instabil person, inte visat några Newcastletakter iår och lider av förväntningarna på den löjligt höga övergångssumma som betalades ut men ge grabben tid, potential har han definitivt. Henderson verkar blivit ”den nya Lucas” som ska beskyllas för alla motgångar oavsett prestation.
  Hur många gånger har vi inte sett Scums producera klassspelare som inte blommade ut direkt(Fletcher, Nani, Anderson mfl). Vi har ju till och med ett praktexempel med vår så tidigare utskällde Lucas.
  Nej gott folk, det gäller att ha tålamod även i de svåraste stunder.
  YNWA

 7. Om West Ham tar sig upp till PL igen tror jag Carroll återförenas med Nolan.

 8. OS, Det är nog lite väl ambitiöst att tro att vi har £60M utan Champions League. Om det är hälften av den summan så ska vi nog vara glada.

  Carroll kommer givetvis att gå till West Ham. Newcastle behöver inte någon anfallare direkt..Papiss öser ju in mål, precis som de flesta väntade sig. Ett mysterium varför vi inte var med och fightades om honom. Ännu en miss från Comolli och hans kompisar.

 9. Flippflop.. Jag håller med om att man skall tänka långsiktigt. Men när det gäller Carroll har jag väldigt svårt att se hans stora potential… Det finns ju inget i hans spel som tyder på att han kommer att bli en storspelare… Absolut ingenting.. En klubb som tänker långsiktigt kan inte kvar en sådan begränsad spelare, som dessutom verkar sakna den vilja att förbättra sig som en bra spelare måste ha. På något klipp på you tube fick Reina välja ut den som var sämst på att träna i Liverpool, och gissa vem han valde. Om nu detta stämmer så hade inte Carroll blivit värst långlivad i United heller….

 10. Problemet med AV är att han ligger alldeles för långt ner i banan. Om han är tänkt att agera target, så kan/ska han inte vara med i speluppbyggnaden så som han gör idag. När inlägget väl kommer är han allt som oftast långt utanför boxen. Att inte Kenny eller Clarke åtgärdat detta förstår jag inte. Tror han skulle lyckas betydligt bättre om han låg högre upp i plan.

 11. no 98, ambitiöst eller inte, det är en siffra som återkommande har publicerats.

  Långsiktighet betyder inte att man ska vänta in succé. Carroll har trots allt fått spela under två säsonger och antalet matcher han har varit bra är lätträknande, även när han har varit bra har det inte direkt varit bra som när Torres glänste utan snarare som när Torres gick på sparlåga eller ens det. Torres bidrog åtminstone en hel del när det inte funka för honom själv, bara titta på hur mycket bra han faktiskt gör i Chelsea även om han inte gör den mängd mål han borde, hade Carroll ens visat dessa tendenser kunde man kanske vilja ge honom mer tid.

  Henderson är inte nya Lucas. Den mesta kritiken som vänder sig mot Henderson är inte att han är dålig utan han får ett fortsatt förtroende oavsett prestation. Men det är klart, läser man inte helheten i inlägg folk skriver så kan man ju dra vilka slutsatser man vill.

 12. Tror ju inte på att han vantrivs i Liverpool.. Han radade upp skandaler i Newcastle men har väl vart lite väl lugnt nu ? Kanske mognat ? Tror ändå inte han säljs och hoppas inte.. Låna ut till west ham och se om han ens är bra längre något måste ju hända.! Han är trots allt ganska ung och känns som det finna något att hämta där. Däremot som det sägs nu att suarez går om Kenny får sparken vet man ju inte hur man ska ta det

 13. OS, Så vem förutom scott är det som sagt att vi har £60M att handla för menar du?
  Eller menar du denhär nyheten kanske? http://www.liverpoolfc.tv/news/transfer-gossip/hodgson-handed-60m-warchest
  Som sagt, så ska du vara glad om det är £30M + spelarförsäljningar.

  ”Den mesta kritiken som vänder sig mot Henderson är inte att han är dålig utan han får ett fortsatt förtroende oavsett prestation.” Det var ju precis SÅ som Benitez gjorde med Lucas??? Han var usel, men fick ständigt fortsatt förtroende…eller?

 14. Självklart är det dessa 60M som jag refererar till. Du tror på 30, vad är det som får dig att tro på den siffran och vifta bort den jag presentera? Jag kan ha dubbelläst den men tycker nog att den har förekommit flera gånger än en. Vi sitter med en ägare som är så rik att han äger en av de största fotbollsklubbarna, en stark baseball-klubb och ett NASCAR-team.. nog finns det pengar, 60 miljoner i det här sammanhanget behöver inte vara särskilt mycket… 100 SEK kan vara väldigt mycket pengar för en uteliggare men inte ens en timme på jobbet för mig.

  Nej jag tycker inte att det precis var så. Jag tycker att kritiken mot Lucas var på en mycket lägre nivå, den vände sig mot honom som person lika mycket som sina spelaregenskaper men framförallt var den otroligt orättvis, inte ens när han var bra fick han ros. Jag tycker att kritiken mot Henderson är mer nyanserad och kritiken kring Henderson är mer riktad mot Kenny.

 15. en tanke : kanske det inte är spelarna det är fel på utan Kenny Dalglish ?

  Kenny är legend.
  Men han är ur usel tränare i alla kategorier ,

  Dalglish bort lr bli typ reservlagstränare
  in med nån våg hals som inte fegar varje match 🙂

  YNWA

 16. Enligt mig är Carroll likt Dem Ba. Båda spelarna är spelare som presterar bäst när
  dom kanske är den bästa i truppen. Carroll va kanske den största hos Newcastle förra säsongen o de fick honom att bli så bra han var då. Men nu hos Liverpool är han inte ens i närheten för att kallas en av truppens bästa. Så kanske lite pga av de är han inte så bra just nu. Känns lite att han själv tänker vad han gör i klubben? Vilken roll han ska ha i klubben. Såna frågor flyger runt i huvudet på han tror jag.
  Lite lika så med Ba. Innan den Januari fönsret va Ba den bästa och hetaste i Newcastle, han gjorde mål och va Newcastles stjärna. MEN efter Januari när Cisse kom in i truppen och börja göra mål har Ba tappat allt, han gör inte längre mål och är inte den Ba han va för några månader sen.. Och att Ben Arfa och Cabaye har tagit ett kliv framåt och kanske blivit dom viktigaste i truppen.

  De jag försöker säga är att en klubb som vår kära Liverpool måste värva in världsspelare, inte spelare som gör lite mål för småklubbar och helt plötsligt ska värvas till en stor klubb som Liverpool och få oss fans att förvänta oss en CL plats.
  Vi behöver inte locka till oss STORA namn som Messi och Ronaldo för att tro att vi ska bli bäst. Finns hur många namn som helst ute i Europa som skulle vilja spela i den röda tröjan. Tror det handlar om tålamod och våga ta chanserna.

  För mig är det fortfarande en gåta hur Liverpool kunde släppa Young och Mata FÖR Downing?? En gåta för mig. Vi behöver icke brittiska spelare som har spelat Europa spel.

  Tror Liverpool måste börja sommaren med att tyvärr sparka Daglish och ta in nån ny, kanske Benitez eller AVb. SEN sälja spelare som Carroll, Adam, Kuyt, Maxi och Aurelio. Kanske med lite tur och allt kan vi få in drygt £40miljoner för dom + dom £60miljonerna ägarna sägs ge klubben. Så närmare £100miljoner har klubben till denna transfer. Klubben behöver inte direkt använda allt nu på sommaren utan kanske också vänta och se om klubben behöver nån annan under kommande Januari fönstrer också pga liga placering. Defensvit har Liverpool kvalite och behöver inga nya spelare, tanke på att Spearing gör ett grym jobb + att Lucas kommer tillbaks från skada. Så offensivt gäller de:

  Två nya offensiva kreatörer som: Marko Marin och Ramirez.
  En ytter: Lavezzi.
  Två nya anfallare: Cavani och Iker Muniain.

 17. Jo Dalglish är en dålig tränare i alla kategorier.. Han har ju vunnit Premier Leauge som tränare.. Men det kan ju vem som helst göra. Sedan skulle säkert Carroll bli lika som Messi, om bara Dalglish fick sparken.. Konstigt att ingen har kommit på det innan.. Det är ju så självklart.