___________

Förra fredagen tog sig Damien Comolli till Broadfield Stadium för att kolla på Crewes talang Nick Powell. Om Liverpool konkretiserar sitt intresse kommer man dock att få hård konkurrens av andra PL-klubbar; framförallt Fulham. Liverpool är även nära att sno åt sig Crewes talang Dan Smith, 16, som ju även är intressant för Manchester City. Helt klart är i varje fall att Crewe är i stort behov av pengar, då deras senaste bokslut visade en förlust på nästan £1 miljon (This is Staffordshire).

* * *

Inter, AS Roma och PSG är intresserade av Luis Suarez (The People).

* * *

Brendan Rodgers kommer att vara en kandidat till att ta över Manchester City om Roberto Mancini får sparken i sommar, men klubben diskuterar även större namn, så som José Mourinho och Pep Guardiola (The People).

Arsenal är beredda att sälja Per Mertesacker. 27-åringens sejour i Arsenal blir således ettårig – anledningen uppges vara tyskens långsamma löpsteg. Samtidigt vill Arsenal ersätta Mertesacker med Jan Vertonghen (The People).

Djibril Cissé hävdar att han blir kvar i QPR oavsett om de åker ur eller inte (The People).

Everton vill förstärka med Momo Diamé och Zürichs talang Adrian Nikci. Diamé, som blir free agent i sommar, är även intressant för Newcastle. Nikci, 22, kommer att lämna Zürich för omkring £350 000, men även där stöter Everton på hård konkurrens i form av Fiorentina, Lazio och Genoa (The People).

Juventus planerar att buda £11 miljoner för Nigel de Jong (The People).

QPR vill signa Danny Murphy, som blir free agent i sommar (The People).

* * *

Inter och Universidad de Chile är överens om en övergångssumma på 2,5 miljoner euro för den 18-åriga backen Igor Lochnovsky (Gazzetta dello Sport).

AC Milan är intresserade av Standard Lieges målvakt Sinan Bolat (Gazzetta dello Sport).

AC Milan och Inter visar intresse för Sandro (Corriere dello Sport).

Juventus har 80 miljoner euro att spendera i sommarens transferfönster. CL-avancemang och försäljningar av Eljero Elia, Milos Krasic samt Felipe Melo finansierar köpkalaset (Corriere dello Sport).

* * *

Getafes Adbel Barrada är högaktuell för Real Madrid (Sport).

Borussia Mönchengladbach har vunnit dragkampen om Granit Xhaka (Express).

Borussia Mönchengladbach är även intresserade av Rennes mittfältare Yacine Brahimi (L’Equipe).