Liverpools nya manager uppges beundra den italienska supertalangen Berardi.

Det är journalisten Fabrizio Romano som via Calciomercato uppger att Domenico Berardi är en spelare som gillas skarpt av Jürgen Klopp. Tysken ville hämta Berardi till Borussia Dortmund. Dessutom förde Klopp samtal med Aurelio De Laurentiis om att eventuellt ta över Napoli, vilket han tackade nej till, men även då var Berardi ett namn som diskuterades. Klopp har uppenbarligen inte tränat Berardi än – detta kan dock komma att ske i Liverpool där Klopp kommer att ha helt andra ekonomiska förutsättningar än tidigare.

10 kommentarer
 1. Men för i helvete klopp. Inga italienare i Liverpool! Kan du ingenting! Avgå säger jag, in med brendan igen.

  • Haha, någon gång måste det ju lyckas med en italienare. Men att gå efter tyskar känns som ett klart säkrare alternativ.

  • Ja han verkar ju bra. Ryktas ju om att Juve rycker i honom men man får se. Det jag hoppas mest på är att klopp får kotten och stanna. Är orolig över att han drar. Blir ett intressant januarifönster

  • Är inte Balloteli italienare? som Brenda värvade.

  • Precis, det funkar aldrig! Men som jag tror du förstår så var det bara ett torrt skämt. Jag ställer mig till fullo bakom klopp.

 2. En spännande spelare men vi har redan bra anfallare

 3. Enligt klopp själv så har han inte fört samtal med någon annan klubb än Liverpool. Hans agent hade fått flera förfrågningar men han personligen har inte pratat med någon.

 4. En bra anfallare/ytter.
  Tyvärr lär Juventus ta in honom då han är delägd mellan nuvarande klubben och Juventus.

 5. Vad skulle en Volland kosta? De känns precis som en spelare som passar in i Klopps anfallssystem…

Kommentarer är stängda.