WBA:s stjärnskott Berahino är den anfallaren som Rodgers vill ha i januari, samtidigt som Sterling är nära att skriva på ett nytt kontrakt.

Berahino

Brendan Rodgers pushar för att Liverpool ska signa Saido Berahino i januari. WBA är dock beslutsamma om att behålla Berahino och vill förlänga hans kontrakt. Tottenham har kollat på Berahino, medan Manchester United också har ryktats vara intresserade av honom, men Liverpool har ett akut behov av en ny anfallare. Berahino värderas till omkring £15 miljoner, men WBA har redan gått ut med att de inte avser att sälja honom i januari (The Mirror).

Rodgers vill att Berahino ska lösa lagets anfallsproblem i januari. Managern pushar för att få igenom övergången, som troligtvis skulle kosta omkring £15 miljoner. Om en januariövergång inte är möjlig förväntas Rodgers försöka igen nästa sommar. Tottenham är också angelägna om att signa Berahino (The Daily Mail).

* * *

Liverpool överväger att hämta Divock Origi tidigare, men det skulle kosta klubben omkring £5 miljoner (The Mirror).

Liverpool skulle behöva ge Lille ytterligare omkring £5 miljoner för att få Origi i januari. Origis pappa Mike sa nyligen att ”Det vore svårt att säga nej till en klubb som Liverpool”, men förhandlingar mellan klubbarna har inte inletts (The Daily Mail).

Rodgers har dock medgett att chanserna att hämta Origi redan i januari är små (The Daily Mail).

* * *

Raheem Sterling har bekräftat att han är nära att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool: ”The club has spoken to my representatives and hopefully something can be done really soon,” sa Sterling enligt The Mirror.

”Hopefully I can achieve the goals I want to achieve here at Liverpool in years to come.”

* * *

Manchester United har blivit erbjudna två rutinerade högerbackar i form av Darijo Srna och Dani Alves (The Daily Mail).

Arsenal kommer att buda för den unga Ipswichbacken Tyrone Mings i januari. Mings är även intressant för Chelsea (The Mirror).

* * *

Relaterade länkar:

Talangprofil: Saido Berahino

Talangprofil: Divock Origi

4 kommentarer
  1. Snälla Rodgers….våga kolla utanför PL !!!

  2. Sluta med dessa trötta mellanlagstalanger för hutlösa priser.

    • Det är ju Liverpools grej. Att inte värva övervärderade britter vore att kasta bort Liverpools värvningsidentitet under FSG 😉

  3. Skulle BR satsa värvarpengarna för januarifönstret på en anfallare från WBA då är det dags att säga adjö Rodgers. Då skulle mitt förtroende för honom helt blåsa bort. Det är redan lågt och försvinner om inte han vänder trenden snart och värvar klass i januari.

Kommentarer är stängda.