Efter Liverpools enormt svaga säsong börjar allt fler ställa frågetecken kring om Liverpool bör ersätta Brendan Rodgers, men enligt dagens brittiska tidningar ligger inte ett managerbyte nära till hands.

Bakgrunden är välbekant. Liverpools usla säsong kan inte längre beskrivas som en usel säsongsinledning. En säsongsinledning är trots allt inte hur lång som helst. Föga oväntat ifrågasätts Brendan Rodgers på sociala medier, men enligt de mest pålitliga engelska journalisterna sitter Rodgers säkert.

BBC:s Ben Smith twittrar exempelvis detta:

The Telegraphs Chris Bascombe är inne på samma spår. Idag skriver Bascombe bland annat att Rodgers inte är nära att få sparken, trots de usla resultaten och att FSG supportrar nordirländaren. Bascombe skriver även att man inom klubben känner ett delat ansvar för att värvningarna överlag inte har lyckats och att Rodgers inte kan hållas som ensam ansvarig för att nyförvärven inte håller måttet. Dessutom tillägger Bascombe att klubben var medveten om att många av nyförvärven inte skulle acklimatisera sig omedelbart, samtidigt som det även finns sympatier för att Rodgers har förlorat både Luis Suarez och Daniel Sturridge utan att kunna påverka detta.

1 kommentar
  1. Helt rätt av FSG att stötta Rodgers nu när det går väldigt tungt för ovisshet hjälper inte. Han bör få minst en säsong till efter denna innan man kan uttala sig om att eventuellt byta manager.

Kommentarer är stängda.