Liverpool, Arsenal, Everton och Juventus vill signa Hugo Rodallega när colombianens kontrakt går ut efter den här säsongen. Wigan hoppas dock att anfallarens framtid ska avgöras redan innan januaris transferfönster öppnas (The Daily Mail).

Liverpool och Bolton visar intresse för Rhys Williams, som inte verkar göra några framsteg i sina kontraktsförhandlingar med den nuvarande klubben Middlesbrough. 23-åringen sa: ”I’ve tried hard for the last three years to help get Middlesbrough back in the Premier League and hopefully this season will be the one. If not, I have to seriously look around and I’ve spoken to the manager about that” (The Daily Mail).

Manchester City har hört sig för till Athletic Bilbao angående mittfältaren Javi Martinez. Liverpool, Manchester United och Chelsea är också intresserade av Martinez, som skulle kosta hela £34 miljoner att köpa loss. Hans utköpsklausul ligger på just den summan och Bilbao tänker inte sälja för mindre (The Daily Mail).

Liverpool är nära att värva Basels 15-årige anfallstalang Nicholas Hunziker (The Mirror).

Fulham visar intresse för Scott Sinclair. Han skulle kunna anlända som en ersättare till Moussa Dembele, som är aktuell för Spurs (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hur gammal har villa blivit nu? inget snack om att det är en bra spelare men ska vi verkligen lägga så mkt som barca lär kräva för han? måste ju finnas yngre och billigare alternativ, men bra spelare ingen tvekan 🙂

 2. nån som har mer information om javi martinez? hur stor potential har han?

  • Rush, Martinez är mycket bra. Du kanske minns honom från U21-EM där han var väldigt framträdande. Han var även med i Spaniens VM-vinnande trupp. Den här säsongen har han spelat mycket mittback i både Bilbao och A-landslaget, men i grund och botten är han en tvåvägsspelande innermittfältare. Men jag skulle inte lägga över £25m på honom. Moussa Sissoko (renodlad mittfältare) och Jack Rodwell (innermittfältare och mittback) är liknande spelare som vore billigare än Martinez.

 3. Har för mig att Villa fyller 30år inom en snar framtid. Vore ju en kanonvärvning om inte priset är för högt. En som är som kan prestera direkt och har några år kvar. Sen när han börjar bli sämre så är Sterling där och ta över.
  Villa-Carroll-Suarez vilket 3manna anfall! 4-2-3-1 / 4-3-3 som gäller isf!

  • Pepe, Visst är Villa duktig, men jag skulle hellre satsa på yngre spelare som kan utvecklas med laget.

 4. Hoppas verkligen att man kan få in David Villa. Är en klasspelare som håller ett tag till och skulle göra våran anfallsuppsättning ganska perfekt 🙂

 5. Ingen personlig favorit.. Vad tog ledningens fina värvningspolicy vägen?
  Luktar lite Morientes varning.. vi köper dyrt, ger jättelön o sen får vi rea bort… LÅN vore absolut det bästa!

  • Dalslands Guld, Värvningspolicyn är fortfarande intakt. Liverpools nya ägare har fortfarande inte lagt några betydande pengar på 30+are.

   Daniel, Bekräftat? Vart då?

 6. pelle2x: Ja någon spelare i 23-25 års åldern som kan gå in och prestera direkt vore ju nåt att värva i januari. Men som även kan prestera i 5år och sedan ha något värde kvar när det är dags att sälja.