Liverpool har återupplivat sitt intresse för Ryad Boudebouz. LFC var angelägna om att värva Boudebouz i maj, och 21-åringen medgav: ”I was told Damien Comolli had spoken to our club president” (The Daily Mail).

Fulham är mycket intresserade av Scott Sinclair, som endast har 18 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt med Swansea och inte har inlett förhandlingar om ett nytt. Swansea värderar Sinclair till omkring £10 miljoner – en summa som Fulham endast har råd med om de skeppar iväg några spelare först. Fulham är dessutom intresserade av Sinclairs lagkamrat Nathan Dyer (GOAL.com).

Napoli är intresserade av Hamburgs Mladen Petric (Il Mattino).

Taye Taiwo har inte lyckats i AC Milan, som redan kan vara beredda att dumpa nigerianen och ersätta honom med Barcelonas brasse Maxwell (TMW).

AC Milan är beredda att buda 3 miljoner euro för Riccardo Montolivo i januari. Mittfältaren blir free agent nästa sommar, vilket är anledningen till det i sammanhanget mycket låga budet (Sportmediaset).

Benfica har tackat nej till möjligheten att värva den kontroversiella CSKA-anfallaren Vagner Love (Record).

* * *

Arsenal vill signa Rennes mittfältare Tongo Hamed Doumbia. Rennes kan tänka sig att sälja för omkring £8 miljoner, men samtidigt kan intresse från såväl CSKA som Spartak Moskva göra att prislappen höjs (The Daily Mail).

Blackburn är den senaste klubben att visa intresse för Nedum Onuoha (The Daily Mail).

Barcelona är beredda att betala £35 miljoner för Gareth Bale (The Mirror).

Chelsea är beredda att höja Daniel Sturridges lön från £60 000 till £90 000 i veckan (The Mirror).