Hulls skotte är aktuell som Morenos ersättare.

* * *

Enligt Liverpool Echo är Andy Robertson, som värderas till £8 miljoner, tillbaka på Liverpools radar. Vänsterbacken är tänkt som ersättare till Alberto Moreno, som LFC försöker sälja för £15 miljoner.

Liverpool Echo rapporterar dock att Moreno ännu inte har accepterat att hans tid i klubben är över. Spanjoren trivs på Merseyside och kommer att se över sina alternativ när försäsonsgträningen inleds under nästa vecka.

Egentligen ville LFC signa Ryan Sessegnon, men han valde att stanna i Fulham. Benjanmin Mendy var en annan spelare som LFC visade intresse för, men då blev man informerade om att han är på väg till Manchester City. Däremot, skriver Liverpool Echo, är varken Faouzi Ghoulam eller Kieran Tierney aktuella.

* * *

Mer från Liverpool Echo är att Newcastle, Burnley och Middlesbrough är några av klubbarna som har bett om att få låna Sheyi Ojo under säsongen 17/18 – men samtliga har fått nej från Liverpool.

Jürgen Klopp vill nämligen se vad Ojo han prestera under försäsongen innan han tar ett beslut om hans framtid.

En stressfraktur förstörde stora delar av Ojos säsong 16/17 men han fick åtminstone vara skadefri i U20-VM, där han figurerade i Englands guldlag.

* * *

Vidare rapporterar Mirror att Liverpool vill inleda förhandlingar med Leipzig rörande Naby Keita. Liverpool har för avsikt att buda på mittfältaren för att se om Leipzig bluffar med sin – åtminstone utåt – stenhårda inställning gällande sin strävan att behålla succéspelaren.

7 kommentarer
 1. Lite besviken att Tierney inte är ett alternativ för Liverpool. Robertson verkar vara en bra VB, mycket bra framåt men kanske lite bristande i försvaret.
  Men det är tydligen en sådan ytterback Klopp tycker om. Ingen kan ju hävda att ytterbackarna i Dortmund va några defensiva jättar utan helt klart hade sina styrkor i offensiven.

  Han är ju ung och enligt många väldigt underskattad så jag skulle nog vara nöjd om Liverpool plockar in han. Speciellt då priset är riktigt bra.

 2. Jag tror Robertson hade vart en bra värvning, förhållandevis billig och stabil vänsterback som borde kunna utvecklas ytterligare. Jag hoppas att även Tierney är aktuell, egentligen kanske vi skulle behöva värva in två vänsterbackar?

  Annars är jag, till skillnad från många andra, inte helt ovän med tanken att behålla Moreno. Där finns mycket fotboll i honom och jag tycker han får oförtjänt mycket skit.

  Ojo hoppas jag lånas ut, det hade vart bra för honom, han har ju många andra unga spelare före sig just nu i Woodburn, Wilson och kanske även Brewster som slåss om de offensiva platserna.

 3. Robertson skulle vara bra tror jag, fin vänsterfot och bra pris. Sen tror jag Rüdiger skulle göra ett bra jobb centralt, tror du det finns nån möjlighet att gå efter honom Pelle?

  • Rüdiger jagas av Chelsea och det senaste jag läste va att det är väldigt nära med en övergång.

  • Precis som PJ skriver verkar Rüdiger flytta till Chelsea.

 4. När kommer nästa podd? YNWA

  • Inom 1-2 par dagar.

Kommentarer är stängda.