Liverpool är beredda att höja Pepe Reinas lön med £10 000 i veckan för att få bort Manchester Uniteds intresse för målvakten. Dessutom ser Dirk Kuyt ut att skriva på en kontraktsförlängning som innebär att han blir kvar i Liverpool resten av karriären. Detta är det hittills tydligaste tecknet på att ägarna kommer att ge Kenny Dalglish managerjobbet permanent.

Kuyt sa: “My contract has one more season to go after this but there are things happening.

“We have had some talks and I can only say it looks positive.

“I feel at home in Liverpool and I don’t want to leave here.

“It has been a difficult time for everyone at the club with the changes that have happened since last summer but now I can sense something good is happening – I think Liverpool are on the way back.” (The People).

* * *

Harry Redknapp skickade sina högst uppsatta scouter för att kolla på Connor Wickham i Ipswichs senaste match mot Hull. Spurs är den troligaste destinationen för Wickham, men Liverpool har fortfarande inte gett upp sitt försök att värva talangen – Damien Comolli var också på gårdagens match för att scouta Wickham, som värderas till omkring £10 miljoner (The People).

Tottenham är favoriter till att signa Connor Wickham, som Ipswich vill ha £15 miljoner för, men de har hård konkurrens av Liverpool, Arsenal och Newcastle (The Daily Express).

* * *

Juventus är inte beredda att betala mer än £5 miljoner för Alberto Aquilani (The Mirror).

Sunderland vill signa Charles N’Zogbia och är beredda att buda £12 miljoner för att värva fransmannen i konkurrens från bland annat Newcastle. Liverpool har också scoutat N’Zogbia, men kan komma att rikta in sig på Ashley Young istället, om engelsmannen inte förlänger sitt kontrakt med Aston Villa. En stor anledning till att Sunderland vill värva N’Zogbia är att de riskerar att tappa Jordan Henderson, som är ett intressant namn för båda Manchester-klubbarna (The People).

* * *

Manchester United är intresserade av Marseilles lilla mittfältare Mathieu Valbuena (The People).

Ett annat intressant namn för Manchester United är Fulhams målvakt David Stockdale (The People).

Zenit visar stort intresse för Andriy Arshavin (The People).

Everton och Sunderland är intresserade av föredettingen Michael Owen (The People).

Juan Mata är ett intressant namn för Manchester City, Tottenham och Chelsea (The People).

Newcastle är beredda att betala £10 miljoner för Carlton Cole (The Mirror).

Chelsea kommer att rensa i spelartruppen i sommar. Namn som kan komma att lämna är Didier Drogba, Florent Malouda, Yuri Zhirkov, Yossi Benayoun, John Obi Mikel, Paulo Ferreira och Nicolas Anelka. På klubbens önskelista återfinns namn som Kaka, Jack Rodwell, Dimitri Payet och Alexandre Pato (The Mirror).