Wolfsburg kommer att buda £5 miljoner för Martin Skrtel i juni. Den tyska klubben vill spendera en del av de £27 miljonerna som försäljningen av Edin Dzeko inbringade, och de vill värva Skrtel för att tuffa till försvaret. Skrtel har inte visat någon storform det senaste året och budet blir ett test för Liverpools strävan att behålla slovaken (The Daily Star).

Liverpool är intresserade av Celtics vänsterback Emilio Izaguirre. Kenny Dalglish scoutade 24-åringen i dagens match mot Glasgow Rangers. Everton och Aston Villa är också intresserade (CLICK Liverpool).

Kenny Dalglish scoutade Emilio Izaguirre i Old Firm. Manchester United vill också ha Izaguierre, som Dalglish betraktar som ett billigare alternativ till Jose Enrique, då Newcastle vill ha £12 miljoner för spanjoren (The Mirror).

Kenny Dalglish scoutade Emilio Izaguirre mot Rangers. Liverpool vill gärna värva vänsterbacken, som Celtic är beredda att släppa för omkring £4,5 miljoner. Manchester United och Aston Villa är också intresserade av Izaguirre. Liverpool vill ha in en ny vänsterback, och kommer troligtvis att sälja Paul Konchesky i sommar.

Damien Comolli scoutade åter igen Connor Wickham i helgens match mellan Ipswich och Hull. Tottenham var också på plats för att spana in tonåringen (The Daily Mail).

* * *

Manchester United är beredda att buda £35 miljoner på Luka Modric, som betraktas som en ersättare till Paul Scholes. Andra spelare som klubben är intresserade av är Jack Rodwell och Jordan Henderson, som troligtvis skulle gå på £25 miljoner respektive £15 miljoner. Även Ashley Young är ett intressant namn för Alex Ferguson, då han skulle kunna värvas som en långsiktig ersättare till Ryan Giggs, trots att walesaren nyligen förlängde sitt kontrakt med klubben (News of the World).

Juventus intensifierar sitt intresse för Portos mittback Rolando. Många andra klubbar har också scoutat den portugisiska landslagsmannen, men Juventus är de första som sätter in en konkret stöt. Porto vill troligtvis ha omkring 20 miljoner euro för 25-åringen, som har gjort en makalöst bra säsong (Gazzetta dello Sport).