[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inlägget är uppdelat i följande delar:
1) Assisterande tränare
2) Adam Bogdan
3) Raheem Sterling
4) Övriga rykten

* * *

1) Assisterande tränare

Rafa Benitez gamla assistent Pako Ayestaran är favorit till att bli ny assisterande tränare i Liverpool. Den tredje länken i tränarstaben förväntas bli Alex Inglethorpe (The Sunday People).

Bolo Zenden och Sami Hyypiä är två namn som föreslås vara kandidater till att bli assisterande tränare i Liverpool (Sky Sports).

* * *

2) Adam Bogdan

Bolton vill förlänga med Adam Bogdan, men den ungerska landslagsmålvakten befinner sig i avancerade förhandlingar med Liverpool och ser ut att skrivs på för Reds (The Bolton News).

Liverpool har identifierat Bogdan som en backup till Mignolet och siktar på att signa honom på free transfer (The Telegraph).

* * *

3) Raheem Sterling

Manchester City vill värva Raheem Sterling och har framfört ett muntligt bud till Liverpool. De kommer att konkretisera med ett formellt bud. Det ligger på £25 miljoner + ’add ons’ (The Mirror).

* * *

4) Övriga rykten

Liverpool siktar på att värva Danny Ings och Nathaniel Clyne (The Telegraph).

Liverpool och Burnley är ännu inte överens om Ings, men han bör ansluta för omkring £6 miljoner. Dessutom är Kieran Trippier ett högerbacksalternativ om klubben inte lyckas landa Clyne (The Daily Mail).

Liverpool och West Ham är intresserade av Angelo Ogbonna (ESPN).

Sampdorias president Massimo Ferrero har flugit till England för att signa Mario Balotelli – men han är varken beredd att betala den övergångssumma som Liverpool vill ha eller lönen som Balotelli har (Tuttosport).

19 kommentarer
 1. Senaste ryktet säger att vi kommit överens med Inter angående Kovacic. Det är en riktigt spännande värvning…!

  • Hmm, om det stämmer undra hur vårt mittfält blir nästa år?

 2. Undrar hur mycket vi kommer få för Sterling i sommar? Undrar om Aguero ingår i Citys bud 😉

  • Jag vet inte exakt vad som är rimligt men 25 mille är bra mkt mindre än vad jag hoppats på.

  • Aguero kommer inte släppas till Liverpool, sluta med den drömmen direkt.
   För det första är han Citys bäst målskytt, dom har 0 anledning att släppa honom. För det andra är lag som Real intresserade av honom.

  • @PJ Tror du missade på slutet va?

  • Nä missade inget. Valde bara att krossa det minsta lilla hopp han ändå hade i de där uttalandet, även då det va ett skämt.

 3. Ungefär hur mycket kommer vi få för Balotelli? £12?

 4. Tränarfrågan är lite märkligt …. känns som FSG var villig att låta B.R gå men man fick nobben ( enbart rykten ) från de tilltänkta, så då ”sparkar” 2 andra ur tränarstaben

  • Man sparkar en från tränarstaben. Mike Marsh kontrakt tar slut i sommar.

  • Omformulering: man sparkar en å väljer att inte förlänga en … men du missade poängen

  • Missade inte poängen, valde bara att rätta dig på att Mike Marsh inte fick sparken. Tror nog mer att det hängde på att FSG fortfarande har förtroende för Rodgers sen förra säsongen men ansåg att man inte fick ut det bästa från truppen vilket i grund och botten Colin och Mike har ansvaret för.

  • allt är relativt beroende på hur man vill tolka det, vill man märka ord å hitta fel så kommer man alltid göra det istället för att debattera syftet i inlägget.
   Skriver ”någon” ett ord med ”” runt om så förstår jag i alla fall jag syftet, men som sagt allt är relativt PJ 😉

   Som sagts, sedan så har det ju stått i media/twitter att klubben varit i kontakt med andra tränare men fått nobben, så jag tror att man varit villigt att låta BR gå men att denna lösning ( med att låta C & M gå ) är plan B för att få till en förändring … min personliga tolkning …

  • @PJ Varifrån kommer behovet av att ”läxa upp” folk? Samma sak med Pär som helt uppenbart skämtade om Aguero och skrev en 😉 för var extra tydlig — alltså 0% seriöst, ändå känner du dig manad att gå in och läxa upp? Chilla för fan! Antar du är Petri Jänkälä från Sportbladet med tanke på ditt smeknamn, samma sak där. Otrevlig vibe.

  • Jag håller med dig. Min känsla är också att Rodgers egentligen inte skulle få fortsatt förtroende även om man hela tiden sa det utåt. Men när de tilltänkta ersättarna tackade nej så valde man att behålla honom.
   Tror ägarna vill ha en förändring och då väljer man att låta två tränare gå. Det behövs nya röster som kan få ihop laget igen. Jag skulle inte bli förvånad om någon gammal trotjänare dyker upp i tränarstaben för att förutom bidra med sin rutin och erfarenhet också visa vad det betyder att spela för Liverpool. Någon med rätt mentalitet.
   Carra ligger väl närmast tillhands även om jag är osäker på hans tränaregenskaper då han inte har någon erfarenhet av det. Men hans ledaregenskaper är odiskutabla och han lär ju ha snappat upp en eller två övningar genom åren.
   Personligen skulle jag vilja se Hyppiää men jag tror han siktar på ett manager jobb.

  • som sagt, det florerade flera rykten om att vi/ägarna kontaktat bla Ancelotti å ev nån annan, men att de tackat nej …. kanske pga Fsg:s filosofi eftersom det begränsar ”tränarens” handlingsutrymme samt deras egen strategi/filosofi då man måste underordna sig ”moneyball principen” …. frågan är vem kommer vilja ?

  • Skulle inte förvåna mig om det slutar med att ägarna går ut med att de gjort klart med en ny och spännande tränare; Gary Monk.
   Är ju en värvning till managerposten som passar perfekt in i ägarnas strategi.
   (Inlägget är skrivet med viss oro och ironi)

  • ha ha ….. mmmmm skulle sitta fint 😉

Kommentarer är stängda.