Senaste nytt

Rafas frustration

Klavan bland de ”transfer targets” som Rafa gått miste om.

Enligt pålitliga Evening Chronicle är Rafa Benitez djupt besviken på att Newcastle inte lyckats ro hem fler spelare i sommar.

Rafa ville ta in två erfarna spelare i form av Ragnar Klavan och Erik Pieters, men av olika orsaker gick inte klubben vidare med dessa.

Tidningen uppger att klubben har förkastat många av Rafas ”targets” på grund av pris, ålder och sell-on value. Det handlar inte bara om Klavan och Pieters, utan också om spelare med helt annan profil, så som exempelvis Chelseas Ruben Loftus-Cheek.

En spelare som däremot ser ut att hamna i Newcastle är försvararen Federico Fernandez. Swansea har accepterat Newcastles bud på argentinaren och han är på väg norröver för att läkarundersökas.

* * *

Ur ett LFC-perspektiv är det naturligtvis intressant om Liverpool är beredda att släppa Klavan. Estländaren har gjort ett okej jobb under sina år i klubben, men har flera andra mittbackar framför sig i rangordningen. Den här säsongen kan även Joe Gomez komma att passera honom i rangordningen.

Det återstår att se om Klavan fortfarande är kvar i Liverpool när det europeiska transferfönstret stänger.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar

 1. Faint

  OT:Så Everton har i stort sett gått och signat dom spelarna Liverpool har rycktats vara efter(vare sig det stämmer eller inte).
  Yerry Mina ryktades frisk till Liverpool under och efter VM.
  Andre Gomez har av någon anledning ryktats till Liverpool lite här och där i över ett år.
  Bernard har ryktats vara intressant för Liverpool.
  Richardlison hade ett par rykten kring honom att Liverpool va ute eftern.

  Namnen ser ju intressanta ut på pappret, förutom Gomez som verkar värdelös på pappret och fotbollsplanen, men har dom verkligen gjort så bra business som det verkar?

  Mina har en buy-back klausul i kontraktet så om han har en bra säsong så kommer Everton tappa honom. Och om han ska spelas med Kurt Zouma(om dom han klart med den) så verkar dom tänka väldigt kortsiktigt.

  Richardlison kostade £50m(!) så om han inte är deras bästa spelare inom två år så är det ett misslyckande, enorm floppvarning pga den enorma pressen och förväntningarna. Han är trotts allt fortfarande ”bara” en talang, en ung och oerfaren spelare. Så det gäller verkligen för allt att bli rätt från början om han ska lyckas.

  Bernard är ett bra kap av Everton. Har alltid gillat honom som spelare, dock inte helt säker på om han kan replikera det han gjorde i Ukraina och i CL, så enkelt i PL. Kommer nog behöva en halv säsong för att komma in i spelet. Undra bara hur stor hans lön är.

  André Gomez förstår jag inte alls. Kanske dom hoppas att komma till en mindre klubb kan få honom att prestera igen. Barcelona har knappast varit hemlighetsfulla med att dom vill bli av med honom så fort som möjligt då han inte håller måttet överhuvudtaget. Han har också tappat sin plats i landslaget och konkurrensen är knappast mördande i Portugals centrala mittfält. En väldigt medelmåttig spelare som luktar Davy Klaassen långa vägar.

Laddar...